Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemoge Opalic Chacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO tak sciagnolam chacka ktory dziala dla innych i odpalam injecta laczy siie z dll wlaczam wr i czekam hack znika pisze ze sie podlaczyl w grze niemoge uruchomic menu ani zadnej opcji fak?? czego mama fireworka 3.5 windowsa XP home edition o co biega mam sciagnac firefoxa 4??? czy cos mam w warrock/system plik warrock.exe ....

Opublikowano

Polecam admina ( nie wiem czy ą czy om xD ) zbanowac tego usera. Chociazby na 24h. Nie potrafi sensownie napisac pytania oraz ortografia to u niego nowosc ;). Co do cb. Ty nie masz sciagac firefoxa tylko net frameworka i service pack. Na dodatek wez slownik.

Opublikowano

Polecam admina ( nie wiem czy ą czy om xD ) zbanowac tego usera. Chociazby na 24h. Nie potrafi sensownie napisac pytania oraz ortografia to u niego nowosc ;). Co do cb. Ty nie masz sciagac firefoxa tylko net frameworka i service pack. Na dodatek wez slownik.

a no sory pomylilo mi sie niescignolem firefoxa tylko netfireworka 3.5 sp1 mam i sie zastanawaiam czy sciagnac 4

ogolnie to przez admina tezs nieda rady

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...