Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prem

mtmosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro mam kupic preme za sms to ile zaplace skoro mam 150 ultimate points? daje ++++++/------------ za pomoc

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

w smsie pisze ze zaplace 23 zl premy na 3 dni ... to sa zlodzieje ... nie wiem czy kupic w koncu

userbarwb.png

Opublikowano

wlasnie ze nie ... pisze PLACE ORDER NOW: 4.00 zł

a dalej PlaySpan Marketplace:zł 23.98

wiec zaplace 27.98? za drogo ...

userbarwb.png

Opublikowano

nie lepiej jakby ktoś z rodziców twoich kolegów lub ich starsze rodzeństwo ci kupiło na allegro za 4 zł?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Jejkuu... To z z tym jest naprawdę lipa :( Ja osobiście nie jestem pełnoletni ani nie mam szans na zdobycie karty ani kupowania na allegro no to zostaje tylko sms a tak się składa

że jak ktoś chce przez sms'a kupować coś do warrocka to tylko na stronie gamers first bo jeszcze tam są nawet ok ceny na sms ale to tylko można kupować tam G1 ;/ to i tak lipa...

Dorośli mają najlepszą frajdę xD

@ Topic

Jak chcesz tak bardzo te premium na 3 dni to idź na reklamy zdobywać UltimatePoints'y(UP), mi wystarczyły 2 godziny na zrobienie reklam o wartości 200UP

to nie jest w sumie takie trudne i co najważniejsze ZA DARMO xD

jon0pro.gif

signum_jon0pro_1_0_Warrock.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...