Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczołem znów grać w Dekarona po dość długiej przerwie i napotkałem sie z tym ze mam okropne przycięcia gry (ping około 100 ) wiec to nie z winy neta którego mam żeczywiście dość dobrego.

w kompie mam procek quad 2.2gh 2gb ddr2 ramu karte graficzna geaforce 9800 gt 1024mb 256bit na tym sprzecie Aion chodzi mi dość elegancko na wysokich detalach a w dekaronie na df poprostu nie moge nic ugrac bo mam freazy 5-10 sekund jak jest wiecej mobków bez róznicy czy mam wysokie czy niskie detale jak i rozdzielczosc sterowniki mam najnowsze z strony poroducenta grafiki ktoś może wie dlaczego tak sie dzieje i jak cos z tym zrobic? byłbym wdzieczny

Opublikowano

Jeżeli grasz na hackach to się nie dziw,Ale z twojego posta widzę że nie hackujesz także masz problem bo z takim dobrym sprzętem nie powinno ci się nawet przyciąć leciutko,Może to wina dużego spawnu na dfie jak wiadomo tam bardzo dużo mobów jest więc jeżeli na innych mapach nie masz lagów to tylko z powodu własnie tego dużego spawnu,no i cóz ja też mam i nic na to nie poradzisz :P

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Może masz pootwierane więcej programów/gier niż Dekaron. Jeśli masz np. Aiona włączonego na stall-u i w Dekarona grasz no to troszkę może lagować Ja zazwyczaj mam 2 dekarony otwarte i lagó nie mam nawet na df-ie, ale ja mam wyłączoną opcje "Pokazuj wszystkich DMG" ja mam tylko "Pokazuj moje DMG" może to coś zmieni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...