Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Otworzyć Ekwipunek

HeroMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak otworzyć ekwipunek

+ jak założyć miecz +0.

Pewnie wielu z was zastanawia się jak otworzyć ten cholerny ekwipunek. A więc napiszę ten skomplikowany tutorial krok po kroku:

1. Logujemy się

2. Wybieramy postać

3. Naciskamy "I" lub najeżdżamy kursorem na prawy, dolny róg ekranu i wybieramy zakładkę Ekwipunek.

4. Pojawił nam się "Ekwipunek". Sam męczyłem się nad tym 3 lata od Monastyru i w końcu na elaresie mi się udało.

Jak obiecałem, bonus:

1. Najeżdżamy kursorem na miecz w naszym "eq"

2. Naciskamy na niego prawym przyciskiem myszy.

Dziękuję za uwagę.

Jak wyżej wspomniałem otworzenie "eq" to nie lada wyzwanie. Musiałem bić 70 level z piąchy, aż w końcu mnie olśniło i koksiłem z mieczem +1. Jak ulepszać też pewnie znajdziecie.

Ten tutorial jest tylko dla zaawansowanych.

@edit

Dodam że działa też na privy

napiskx.png
Opublikowano

HeroMetin to że inni robią takie chujowe tutoriale to ty nie musisz się zniżać do ich poziomu.Perfekcyjnie zaprezentowałeś zachowanie ludzi którzy chcą mieć duża reputację.

@Down

Piotrze nie trzeba się starać o takie debilne tutoriale na tym forum bo dziennie powstaje ich ok.5 więc to byś musiał ich banować i warnować bez przerwy..

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Pisząc te durne posty " Łoo nie wiedziałem " zniżacie się do poziomu Autora.

@Topic

Poradnik zbędny.

g0Tef.jpg

Opublikowano

No właśnie shaczkowałem konto FuBu, ale nie wiedziałem jak założyć miecz, a dzięki tobie rozkminiłem jak załozyć zbroję, a także tarczę. Jutro chyba wstawię tuta jak kupić potki bo się nauczyłem.

ff_350x50_babe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...