Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce was ostrzec i jednoczesnie zweryfikowac sprawe. Otoz, wczoraj w godzinach od 4 w nocy do godziny 16 w nocy ktos logowal sie na wszystkie moje konta, jednakowoz rzeczy zostaly skradzione tylko z jednego, na ktorym byla postac z galany. Jedyna mozliwosc przez ktora moje hasla mogly popasc w rece niepowolanej osoby to Elfbot Crack By Evolution. Mimo ze na pozor wydawal sie czysty, obserwujac elfbota po uruchomieniu cracka Process Explorerem bylo widac podejzany plik dll. Mozliwe ze crack modyfikowal pliki Elfbota i/oraz plik exe Tibii (bo po co niby byl on potrzebny crackowi?).

Tak wiec, jezeli ktos z was mial wczoraj hacka, niech napisze w tym temacie czy uzywal tego cracka do elfa ze strony two.xthost.info. Jezeli ktos nie mial hacka, a uzywal tego cracka - radze zmienic hasla.

pozdrawiam,

cobrah

Opublikowano

Mój kolega w ten sam sposób został zhakowany.

Opisze wszystko od początku :

3 dni temu kicknęło go z gry. Zresetował kompa , uruchomił ponownie - złe passy do Tibii. Szybko użył recka i gdy się zalogował okazało się , że został zchakowany [ w ten sam dzień , gdzieś 2 godziny przed hackiem zainstalowałem mu TibiabotNG !] Jednakże haker obrobił tylko jedną postać. Na drugiej nawet nie zajżał do banku , gdzie mój kolega miał 500k...

Teraz , po odzyskaniu passów i usunięciu wirusów z kompa postanowił grać tą postacią. Dostał odemnie dosyć dobre eq warte z 480k i... po 3 godzinach HACK ! W ten sam sposób , tylko jedna postać została zchakowana. Dodam , że zmienił e-mail , a także dolne passy , więc haker nie mógł ich przejąć >.<

Wydaje mi się , że to przez TibiabotNG :s

Opublikowano

Ja mialem tak z tiba auto a nikt mi nie wierzy no coz opowiem wam pobralem tibie auto po update pod koniec sierpnia gralem wszystko spoko i pozniej nie gralem 4 dni gdy chcialem sie zalogowac zle passy uzylem rec i zalogowalem sie po odzyskaniu konta a tam pusto 0 eq mialem skile na knigcie 75\74 a teraza 70 na 69 ktos midedal postac wiem ze nobki mnie zminusuja bo wierza w ta ale ja juz nie zaufam jej nigdy TA byla jedynym botem na kompie pobrana z oficjalnej stronki co wy na to

[

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

;/ Ja używam keyfindera i zero hacka. oraz używam tibia bota ng od długiego czasu ani bana ani hacka. ;) jbc. ja polecam tibiacrack.com jedyna strona której ufam :*

Opublikowano

przez cały okres czasu miałem firewalla włączonego i żadnego połączenia nie było(specjalnie zainstalowałem go by sprawdzac czy jest dokładnie czysty)

więc to wasza wina że ściągacie inny nie zatwierdzony syf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...