Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najśmieszniejsze Filmy ;)

XxMxTisoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie .

Nudzi mi się a chce się dziś pośmiać ...

Potrzebuje jakiegoś śmiesznego filmu (komedii) . Coś w stylu Kołysanka ale nie American Pie 1-5(nie wiem ile części jest) . Komedia może być polska lub zagraniczna .

Również chciał bym jakiś film Akcji typu Matrix , Iron Man 1,2 i innych tego typu filmów ;)

Będę wdzięczny (dam te wasze głupie + lub - (po co wam te + i - ? ))

Pozdrawiam MxTiso/Joes

Opublikowano

Disater Movie czyli Totalny Kataklizm .Jest to parodia wielu slynnych filmów mnaprawde smieszne :D

Opublikowano

@ZniszczeCie

Oglądałem to z 4 razy za 2 razem już nudne było . Ale masz tego + za chęci .

Jakieś propozycje jeszcze ? dawać bo czas leci ...

Opublikowano

Seriale co oglądam codziennie a niektóre co pare dni bo lecą pużno po 24 a prze to nie wyśpie się

mtv- blue mountain state < leci o 24 albo po 24 jes fajne stego zawsze mam polew polecam tylko dla dorosłych po tochę erotyczne ale są fajne akcje ostani odcniek ogładałem jak zadu.. 2 szkole maskotke naśikali do niej i nasrali a puźniwej oddali koleś to załorzył to rtak j.. że żal a puźniej wzieli kupili petardy za kieszonkowe trenera wpakowali to do szatni 2 szkoły podpalili koleś tam weszedł i jebneło a 2 szkoła w.. się i do ról prowadzących do pryszniców wlali czerwoną farbe koleś mył głowe i włosy miał czerwone poszedł się obicać a tu taka łysa pała z taki wielkim pieprzykiem stego zawsze jest polwe polecam

comedy central

On ona i dzieciaki

Rozwodnik gary

wszc nie nawidzą crisa

dajplusa.png
Opublikowano

Polecam Ci obejrzeć ;Sposób na blondynkę; bardzo ciekawy film lub jak wolisz głupie komedie to proponuję 'Liczba 68'

baranx3.gif

W grze Zawsze Rocky

kbud.png

Pierwsze 10% - 07.09.10 17:10

xD

Opublikowano

Seriale co oglądam codziennie a niektóre co pare dni bo lecą pużno po 24 a prze to nie wyśpie się

mtv- blue mountain state < leci o 24 albo po 24 jes fajne stego zawsze mam polew polecam tylko dla dorosłych po tochę erotyczne ale są fajne akcje ostani odcniek ogładałem jak zadu.. 2 szkole maskotke naśikali do niej i nasrali a puźniwej oddali koleś to załorzył to rtak j.. że żal a puźniej wzieli kupili petardy za kieszonkowe trenera wpakowali to do szatni 2 szkoły podpalili koleś tam weszedł i jebneło a 2 szkoła w.. się i do ról prowadzących do pryszniców wlali czerwoną farbe koleś mył głowe i włosy miał czerwone poszedł się obicać a tu taka łysa pała z taki wielkim pieprzykiem stego zawsze jest polwe polecam

comedy central

On ona i dzieciaki

Rozwodnik gary

wszc nie nawidzą crisa

o x.D wez czasem uzywaj kropek i przecinkow x.D

najsmieszniejszy film dla mnie to "Czas surferow" odjazd totalny, polecam.

Opublikowano

American Pie :D:D:D

Hmm..... smieszny film to glupi i glupszy ;p

Wole klasyki a nie te odmience

Obejrzyj se na yt problem z prezerwatywa;P

sstwc.jpg

Opublikowano

Joe czyli ostatnia szara komórka

Też jest bardzo fajny film :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

@ UP nie wiem co mam napisać, nie wiem o co Ci chodzi. Ali G to to jest taki film jeśli do tego masz jakieś uwagi.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

@Up mu chodziło o 2xUP-a ;P

@TOPIC

Polecam " Zakochane święta" ( z ang. Christmas in Love )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...