Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na prośbę użytkownika Osama, piszę topic od nowa.

A więc, chcę zrobić program w którym ofiara wpisuje swoje ID i Hasło, gdy to zrobi program zamienia wcześniej wpisane znaki na ciąg cyfer, np: ofiara wpisała abc, a program zamienia to np. na 789....

Gdy "ofiara" będzie miała ten swój kod wysyła go mnie przy rejestracji na stronie a ja go zamieniam spowrotem, czyli... wpisuję 789 i odziwo wyskakuje mi abc :) i mam to co chciałem

teraz zrozumiale? ciężko to opisać.... jeśli nie postaram się jaśniej ;]

Proszę bez ----... to normalne pytanie w celach naukowych/informacyjnych... te 2 minusy które dostałem są nieuzasadnione ...

Edytowane przez Edek Skarpeta

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

@Up

Hackerzy zajmuja sie zabezpieczeniami a nie ich lamaniem. Nie znasz sie to ty zrob wypad.

@Topic

Aha. Napisz jeszcze raz tylko po polsku i dokladnie wszystko opisz co chcesz zrobic bo nie idzie w ogole tego zrozumiec.

RAsfepN.png
Opublikowano

masz na myśli jakiś system autoryzacji ?

Zrób sobie funkcję co jako argument przyjmuje nick i ewentualnie jakiś parametr z systemu wyciągnij i potem zrób jakieś "operacje" na tym B)

Opublikowano

Dziękuję, plusik poleciał :) Ale iż jestem początkujący prosił bym o przykład :) gwarantuje 3dni plusików jeśli to ma zachęcić :)

Opublikowano

Wywala błędy xD:) Ale dzięki ;] Jeśli by Ci się chciało poprawisz? :))

To jest ukryta treść, proszę

@EDIT

Sorki nie popatrzyłem w kod :) ;] Nie trzeba już nic robić (narazie xD)

@EDIT2

To jest ukryta treść, proszę

Tak jak wspomniałem... dopiero zaczynam.. to: // auth fail i ok... nie jest mi zrozumiałe ;/ chyba nic z tego nie będzie ;]

Opublikowano

Mniewięcej ;] Ale plusik poleciał ;) Chyba jednak zostanę przy klasycznym keylogerze ;] No nic ;]

Dziękuje wszystkim za pomoc plusy poszły!

• Dodaj nową pozycję...