Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam pytanko czy da się odpalić 2 silka jak ma się włonczonego 1 przez bota . Bota mam SRO-DB bot do włończenia go używa się SRO-DB BOT I SIR PROXY. zalezy mi aby dało się odpalic 2 silka niemusi być aby działał nanim bot tylko normanie...

próbowałem przez 2 administraora komputera ale piszę:"Please execute the"Silkroad exe" Proszę pomocy dam DUŻego +:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli nie chcesz przez bota drugiego silka tylko na legalu, to private_server_laoder.

A jak chcesz przez bota, to tak jak mówisz, a z tym execute coś źle robisz.

Opublikowano

Masz Folder z Silkiem ktory dziala z botem odpalsz bota przez privat_server_loader

Robisz 2 Folder z Silkiem ( pod inna nazwa ) robisz patch itd wrzucasz sam privat ser... i odpalasz i dziala jak chesz glebszego wytlumaczenia co i jak napisz.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Po 1. Jesli wyskakuje ci "Please execute the"Silkroad exe" w bocie to znaczy ze nie spathowales media i dlatego bot ci nie smiga

Po 2. Jesli wyskakuje ci "Please execute the"Silkroad exe" to przy wlaczonym juz jednym Sro (Bot) to jesli masz dysk podzienlony na kilka partycji przekopiuj folder z ZSZC na inny dysk niż jest teraz tak abys mial jednego powiedzmy na C a drugiego dajmy na D i wtedy bota odpalaj z C a Loader z D powino pomoc mi tak przynajmniej smiga

Ps: Jesli sie nie myle to "Please execute the"Silkroad exe" wykskauje ci w bocie czyli nie masz spahkowanego media

Bo jesli mial bys juz jednego odpalonego to wyskakiwalo by "Silkroad is allredy Existe: czy jakos tak

Wiec radze ci spathowac media..

Jesli pomoglem to sie ciesze nie oczekuje na zadne plusy iz nie pomagam uzytkownikom ze wzgledu na glupie plusiki nie jestesmy w przyczkolu