Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam problem mianowicie gdy chce wbic na postac poprzez bota dostaje dc a dokładnie jak mi sie wczytuje postac. Wiem w 100% ze nie jest to ban bo gdy zrobie reinstall silka i wbije normalnie to mi działa wszystko... prosze o pomoc nie wiem moze zle cos robie , moze jakiegos starego bota mam czy cos nie wiem prosze o pomoc :(

Opublikowano

1 jaki server ?? domylsam sie ze ZSZC po 2 tez tak mialem moze jak juz wbijesz na konto i wylaczysz server proxy ??? bo jak wylaczysz to odrazu masz dc a jesli nie to nie wiem co mialem taka sama sytulacje zrobilem nowe konto i gralem na nim i po pewnym czasie zalogowalem sie na t o co mnie wywala i bylo wszystko ok wedlug mnie powinienes wbic na inne konto zrobic chara i sie wylogowac a potem lognac na to z twoim main charem mi to pomoglo wiec mysle ze i tobie pomoze aha jezeli nie masz konta to lap ZSZC1 haslo 123456789 kupilem to konto i jest ZSZC1 ZSZC2 ZSZC3 i tak dlugo doszeddlem do ZSZC20 i jeszcze byly kontap otem nie chcialo mi sie sprawdzac :) mam nadzieje ze pomoglem

@Edit kazde konto ma haslo 123456789 :)

Opublikowano

Pewnie ciągle wciska tobie enter przy ładowaniu postaci i ponoć to wywala dc. Szczerze to nie jestem tego pewny, bo nie gram na zszc.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ban to nie jest pisal ze jak wbija normalnie clean Client jest dobrze , pozatym pisalo by Ban Za co na.

Co to AceBoy to jest wlasnie to ;P lub SrProxy zwala polonczenie i silk sie wtedy wylancza , rady jako takiej nie ma na to ja na przyklad mam crashe przy tym jak postac próbuje sie pokazac przy wybieraniu xD czasami jest dobrze czasami zle...

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ja mam to samo, ok. 2 min temu wlasnie mi wylaczylo. Probuje to jakos rozwiazac, ale nie wiem nadal ;D Teraz sie loguje i cos sprawdze jezeli to zadzaiala podam sposob.

A tak w ogole sprobuj resetnac kompa (nie system...). Po prostu wylacz->wlacz i rob tak jak zawsze. Jak napisalem. Jezeli ten sposob ktorym teraz probuje zadziala to go podam.

EDIT

No zalogowalem sie i niby dziala.

Robisz tak. Wlaczasz db loadera (jezeli masz), potem sr proxy i wpisujesz oczywiscie ip. I teraz nie wlaczasz bota. Logujesz sie normalnie(moze byc z autologinem).

Gdy sie zalogujesz ( a bez bota CI nie crashuje pry logowaniu c nie?) wlaczasz bota ->Uzywasz return scorlla i bot powieien sie zaladowac tak jak jest to przy logowaniu (skile sie laduja etc). Mam nadzieje ze pomoze. Jezeili nie zrozumiales czegos pisz.