Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umiał by ktoś zrobić aby przed włączeniem bota było wyświetlane okienko aby podać login i hasło do wpisania (do zalogowania) i potem zeby dać w send jakos ze Send("i tu zeby wpisał treść ze lola login lub z pola hasło )

Opublikowano
Ale od razu piszę, że wystarczy zdekompilować kod i koleś ma twój login i hasło

a da rade sie jakos przed tym zabezpieczyc?

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

ale to nie moje hasło tylko koledze np daje bota on se wpisuje hasło i login i nikomu tego nei daje i dzieki leci +

a jak to podpiąć ze koleś wpisze hasło i login to bot wpisze to w danym miejscu na stronie ??

Opublikowano

mi wyskakiwało ze ExitLoop

błą usunołem i jest git ale i takk nie to o co chodzilo bo bot zaczyna działać a ja nie zdążam wpisac hasła i loginu

i jak zrobić aby w Send wpisało tekst z tej linijki login lub hasło :)

Opublikowano

no jzu mi dziala i własnie jak zrobic ze jak wpisuje w programie to wpisuje tez w przegladrce na jkeiejs stronie?

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Da sie zabezpieczyc.

1. Mozna spakowac w themidzie

2. Mozna uzyc obfuscatora przy kompilacji.

RAsfepN.png
Opublikowano

mm stronke gdzie sie ma zalogowac i najerzdza na miejsce z polem do logowania wpisuje tekst z 1 linijki czy jakis tak jedzie na pole do wpisania hasła i wpisuje tekst z tej 2 linijki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...