Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem Nowy W Combatarms. Jaką Bronią Grać ?

ZBORUCH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Problem

Gram w CA , ale nie wiem jaką bronią grać .

Po treningu dostałem Famasa i M24 ale mi nimi za dobrze nie idzie .

Mam już 3 lvl i 9 tysięcy i nie wiem co kupić .

Pomóżcie pliss.

Za pomoc stawiam + albo - jak kto woli .

Opublikowano

Polecam na razie grac Famas / M24, wkrótce odblokuje Ci się G36E i L96A1.

Chyba jedne z najlepszych broni w grze nie licząc tych z Black Marketu.

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Guide/RankRequirement

Ranga: icon_sergeant.gif SERGEANT

Double Barrel Shotgun, G7A Gas Grenade, Supply Case SG, G36-E, L96A1, UMP, Desert Camo.

Zanim wbijesz tą rangę to będziesz miał tyle GP że starczy Ci na 7dni (obie bronie) + magazynek +10 naboi (czyli łącznie 40) także na 7dni i jeszcze zostanie :D

G36 - genialna celność, dosyć szybkie przeładowanie, z dodatkowym magazynkiem genialnie sprawdza się na małych mapkach, mały rozrzut, z tłumikiem może służyć nawet jako snajperka (na małe odległości).

L96 - największa zaleta że zabija na hita (chyba że ktoś ma Vest to zostanie mu 2-10HP), niestety nie zbyt szybka i głośna bez tłumika ale jeżeli dobrze kampisz to nie będzie sprawiać problemów.

Opublikowano

zależy jak grasz. jeśli jesteś noobem i kampisz to polecam L96A1, jeśli czasem campisz, a czasem rush'ujesz ( o.0 ) to polecam także G36E albo Aug A1, jeśli tylko rush to jakiś SMG (ump, uzi, MP5 ) jeśli nie masz kasy to leć z M16A3 wbrew pozorom to dobra broń (jeśli potrafi się nią grać)

a tak na przyszłość to takie tematy pisz w General Discussion. ;)

Opublikowano

Nie wiem jak wy możecie lubić grać M16 według mnie to jest najgorsza broń(przynajmniej według mnie)ja polecam na początek kupić M4A1 ponieważ z famasem jest b.ciężko coś zdziałać.Po wbiciu rangi Sierżant Kup sobie G36 i L96 i ten oto pakiet broni możesz b.długo stosować.Albo jest inne rozwiązanie ściągnąć shop hack'a i kupić natychmiast G36 ja osobiście nie używam Shop Hack'a ale na forum znajdziesz za free jakiegoś.Polecam opcję Szukaj żeby nie musiał robić nowego tematu...

Pozdrawiam Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

FAMAS jest zajebist* !!

Wystarczy hack żeby nie było rozrzutu i nikt nie podejdzie ...

Szybko nawala, dosyć mocny i na pewno lepsze niż M16.

Opublikowano

Famas z hack'iem?Nie wiem nigdy nie grałem w CA z hack'ami ale wiem że jak grasz bez hack'ów to jest masakra tak jak wyżej polecam M4A1 żeby nie było że bez sensu pisze posty ;)

Pozdrawiam Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

OMG na moje oko polecą warny za odkop PATRZCIE NA DATE

Napisano 05 wrzesień 2010 - 12:07

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...