Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie nie posiadam już niczego w metinie i chciałem zacząć grać od nowa nie mam pojęcia jak sie dorobić wojem body zaczynając gre od zera gdzie expić co opłaca się kupywać jak zarabiać a co najważniejsze :D jakich cheatów do tego będe potrzebował

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

polecam na start wyexpi 20lvl i można iść na besty pare fmsów wpadnie :P potem wbij 30 i łów rybki małże 600k nawet warte xD znajdź na forum EasyMetin2 i DMg hacka Easy znajdziesz u Andrzejt17 a DMG u DrMagiK (co do tego nicku nie mam pewności ) Ja akutalnie też gram od nowa mam 20lvl i 4kk w eq ;]

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

polecam na start wyexpi 20lvl i można iść na besty pare fmsów wpadnie :P potem wbij 30 i łów rybki małże 600k nawet warte xD znajdź na forum EasyMetin2 i DMg hacka Easy znajdziesz u Andrzejt17 a DMG u DrMagiK (co do tego nicku nie mam pewności ) Ja akutalnie też gram od nowa mam 20lvl i 4kk w eq ;]

dobry pomysł a duże jest niebezpieczeństwo na to że mnie przyłapią na dmg hacku :P ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dmg Hack (By DrMagK2) :

To jest ukryta treść, proszę

EasyMetin2 (By Andrzejt17) :

To jest ukryta treść, proszę

i oczywiscie dmg hackiem najlepiej od 5 lvl ;)

i dawac w skille np. wir , 3 stronne , szarza ;p

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

możliwość że Cie złapia są nikłe nawet jak na ogólnym napiszesz że masz dmg to nic Ci nie zrobią ^^ ja gram ninją narazie 22 lvl chmurka m2 xD 1 ku i weszło xD botój ile wlezie ;]

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

nie zrobią... dostalem ostatnio bana wczoraj za dmg hacka i dh na wszystkie 24konta ktore mialem nawet te najstarsze na ktorych nie gram powod byl e dawno temu uzywalemem na nich sh...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...