Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powerleveling

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanie

O co chodzi z tym PowerLeveling (domyślam się tylko że chodzi o nabijanie rangi - ale jak to się robi) ?

Bo zauważyłem że ostatnio sporo banów za to leci.

Opublikowano

Kiedyś kolega z klanu mi tłumaczył o co chodzi.

To tak to zrozumiałem iż dochodzisz do rundy nr 4 na zombi i po tym wszyscy mają się zabić.

Niby jest więcej expa.

Jak dobrze pamiętam to mówił coś jeszcze o tym że w 4 rundzie jest tyle samo expa jak byś doszedł do 5.

Tyle wiem.

9368_gold.png

Opublikowano

Kiedyś kolega z klanu mi tłumaczył o co chodzi.

To tak to zrozumiałem iż dochodzisz do rundy nr 4 na zombi i po tym wszyscy mają się zabić.

Niby jest więcej expa.

Jak dobrze pamiętam to mówił coś jeszcze o tym że w 4 rundzie jest tyle samo expa jak byś doszedł do 5.

Tyle wiem.

no tak, ale jeśli gracie we 4 to wtedy jest praktycznie tyle samo expa.

Power leveling jest to szybkie bicie lvl'a w niedozwolony sposób, np. kilka osób na 1 koncie i mulą 24/7 ... dawanie komuś killi (podnoszenie statystyk) itp.

Opublikowano

Na filmikach (raporty do nx) widziałem jak kolesie nabijali exp i gp na Spy Hunt. Nawet do 700expa na 1grę.

Opublikowano

przeważnie jest właśnie tak jak lenart napisał, ale powerleveling to ogólnie bardzo szybkie wbijanie expa, nawet jeśli jakimś cudem uda ci się wbijac legalnie to NEXON i tak bana da

deidara2.png

Opublikowano

A co, jak ktoś ma dobrego kompa, podkręcany procek i potrafi w dzień wbić SSG1 to co, ma przez Nexon'a wbijać 1 lvl na dzień?? to jest według mnie CHORE!!

KowalskixD.png
Opublikowano

Przy okazji bardzo szybkie nabijanie expa ale i zarazem bardzo szybki sposób aby otrzymać bana .

NEXON banuje za byle co.Przeważnie nawet za nic.

Więc czy grasz legalnie czy nie to i tak i tak nie ma wielkiego sensu .

9368_gold.png

Opublikowano

wszystko jest legalne oprucz hackow i mod ale jesli muisz grac na pierwszym lvl i bedziesz mial staty 20 do 12 to cie zbanuja za staty nawet mnie juz tak zbnaowali za takie staty ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

wszystko jest legalne oprucz hackow i mod ale jesli muisz grac na pierwszym lvl i bedziesz mial staty 20 do 12 to cie zbanuja za staty nawet mnie juz tak zbnaowali za takie staty ;/

Nie długo to już zaczną nawet banować za wejście do gry.

Moim zdaniem gra z chodzi na psy.

GM mają all w dupie.Dla nich tylko kasa się liczy,

9368_gold.png

Opublikowano

Nie ma się co dziwić power levelling jest zabroniony w każdej grze i po części jest to racja.

Jeśli nabijasz exp nie grając normalnie czy cheatując musisz się liczyć z ryzykiem bana.

Nic nowego.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...