Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakup] Motocykl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od ok. 2 miesięcy zastanawiam się nad zakupem motocyklu. Główne wymagania: 125cm3, chopper, cena do 10.000zł.

Na oku mam taki motocykl:

To jest ukryta treść, proszę

Oczywiście nie chodzi mi o ten konkretny egzemplarz, podałem go jako przykład, co o nim sądzicie? A może ktoś z was miał okazję i przyjemności nim jeździć?

Proszę o komentarze i opinie oraz podawanie innym propozycji na które jestem otwarty.

742266.jpeg
Opublikowano

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Chyba wyraźnie napisał że do 125cm3 pojemności, a ty mu podajesz do 1000cm3...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

na forum cziterskim szukasz motoru? chory jestes? 90 % to dzieci które na kupe mówią papu, napisz to na forum poświęconym o motorach itp.

1285279961299.gif
Opublikowano

Nie nie jestem chory. To że napisałem na tym forum nt. motocykli nie oznacza od razu że jestem chory. Po prostu byłem ciekaw co mi zaproponujecie. Jestem pewien że i na takim forum znajdzie się kilku miłośników motoryzacji którzy będą w stanie mi pomóc ;). Bogusuaf nie chce 'gufna' tylko motocykl 125cm3 ponieważ będzie to mój 1 motocykl na którym będę jeździł, oraz jedyny na którego będę mógł zrobić prawo jazdy (A1). Ponieważ prawo jazdy na motocykle do tej pojemności można robić od lat 16. Będę starszy, kupię sobie coś większego.

742266.jpeg