Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wpadłem na pewiem pomysł. Mianowicie osoby grające w metin kojarzą z pewnością 1hh oraz dmg hacka. Chciałbym zrobic coś takiego do LC. Dla tych ciemnych :D

Dzięki dmg hackowi bije się ze skili 3x czyli np normalnie walniesz 30k to z dmg hackiem poleci 3x po 30k

!hh znika mooba uderzony pojawia sie zabity :)

Jbc pisac na gg 23323263. Chetnie przyjme pomoc

titan.jpg
Legenda
Opublikowano

@TripleBash.

Mylisz się to jest jakiś marnie zabezpieczony klient jak w metinie.

Ta gra ma w ogóle inne pliki, silnik jak i strukturę.

Tutaj nie wystarczy po prostu w plikach zmienić cyferek i nagle masz triple damage.

Tutaj będzie to dużo bardziej skomplikowane, poza tym Last Chaos nie jest na zasadzie skyptu więc napisanie go nic nie da.

Więc jest to prawie że niewykonalne !

Opublikowano

Wystarczy napisac nowy scrypt i powinno dzialac ;p Wiem ze to nie latwa sprawa ale jest do zrobienia ;ppp

Jaki skrypt? Jeśli nie znasz się na rzeczy i nie wiesz jak się pisze takie programy to się nie wypowiadaj. Co do 1hk to już zupełnie bez sensu bo wątpię żeby moby wyrzucone za mapę w LC gineły. Btw. jeśli dobierzesz się jakoś do plików clienta to możesz próbować zrobić dmg-hacka choć to raczej też jest niewykonalne.

Opublikowano

UP

Sam nie wiesz jak się robi takie coś a piszesz na niego ... Co do tematu LC to nie jest metin2 tak jak już ktoś pisał ma zupełnie inne pliki. Jeżeli chcesz spróbować proszę bardzo, ale wątpie żeby cos z tego wyszło... Moim zdanie takie coś jest niewykonalne. Nawet bardzo dobry programista wątpie żeby dał rade coś takiego zrobić.

Down@

Sorki o innym pisałem a innym myślałem

1359062624-U334301.png

Legenda
Opublikowano

@beliaar12.

Hmm... - Co mają do tego pliki serwerowe ?

Teraz bawiłem się trochę w plikach Last Chaos i jest to niewykonalne .

Całkiem inna budowa klienta i nie mam zielonego pojęcia od czego może zależeć : DMG Hack.

Więc na chwile obecna nie mamy co próbować, możemy tylko czekać aż jakiś chińczyk dowie się który plik za co odpowiada!

Opublikowano

No właśnie jest gra inaczej napisana, tam w kliencie zmieniasz jak daleko ma mobka odrzucić i odrzuca go za mape i zabija na twoja korzyść tutaj tego nie znajdziesz.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...