Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombi Mod

noroko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaprosić wszystkich graczy Call of Duty do gry na prywatnym meczu na modzie quarantine v2 po polsku.

Niektóre rzeczy są zmienione np. ilość zdobywanych pieniedzy za śmierć u zombi oraz za zabicie u obydwu stron.

Chętni niech dodadzą mnie na steama mam nick noroko12 w weekendy gram od 10 do 21.W tygodniu od 15 do 20.

Głosowania na mapy ,na każdej mapie bedzie możliwość zagrania.

Zapraszam wszystkich serdecznie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

deidaratq4.gif

Opublikowano

czy quarantine mod2 to jest ten z flagami czy mod od MPkillera545 ??... A to co podałeś taka zmiana ilość zdobywanych pieniedzy za śmierć u zombi oraz za zabicie u obydwu stron.

to jest zmiana cyferki i gotowe :). wystarczy mała znajomośc angielskiego. Więc mozesz mi powiedziec czy to mod z flagami czy też nie

Opublikowano

czy quarantine mod2 to jest ten z flagami czy mod od MPkillera545 ??... A to co podałeś taka zmiana ilość zdobywanych pieniedzy za śmierć u zombi oraz za zabicie u obydwu stron.

to jest zmiana cyferki i gotowe :). wystarczy mała znajomośc angielskiego. Więc mozesz mi powiedziec czy to mod z flagami czy też nie

Ja hostuje na zmiane z MPKillerem mam od niego zombi moda, jak wiekszość ludzi na servie bedzie chciala z flagami (którego ja nie lubie ale wlacze) to mozemy na nim zagrac :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

deidaratq4.gif

Opublikowano

dobra.. Spoko masz spolszczonego moda. Jak sie znasz na modowaniu to mi powiedz komende na dodanie killstreeka i zmiana expa za killa/assyste mozesz tez podac mi komende na zmiane czasu

Opublikowano

dobra.. Spoko masz spolszczonego moda. Jak sie znasz na modowaniu to mi powiedz komende na dodanie killstreeka i zmiana expa za killa/assyste mozesz tez podac mi komende na zmiane czasu

Nikomu nic nie podaje.

MPKiller niestety nie zgodził się na hostowanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

deidaratq4.gif

Opublikowano

YYYY to czemu ty nie pohostujesz :D:D.... Reklamujesz a nie hostujesz wiec WTF

Byłem na grzybach i właśnie wróciłem zaraz właczam tylko jeszcze angielska wersja bo Killer ma gości i nie może gadać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

deidaratq4.gif

Opublikowano

Witajcie!

Widze że Noroko się rozkręcił :P

Otóż tak, będę hostował ale po pare rund. Może zdarzyć się że nie będę hostował ( często ), ale to już z norokiem się dogadajcie.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...