Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam pytanie : na jakiej zasadzie działa ''Paypal'' i czy opłaca się przez niego kupować SM? Jeśli nie mam 18 lat , to mogę z niego korzystać??

Nie minusujcie :P

trolololo

Opublikowano

Opłaca? w jakim sense?, tak możesz być niepełnoletni i z niego korzystać, tylko musisz mieć do tego konta paypal przypisane konto banokowe, ja w mbanku musiałem jeszcze kupić specjalną kartę do przelewów internetowych w walucie euro.

Co to do ch*** jest SM?

Opublikowano

Tak jak napisał Mikey aby mieć konto na paypalu musisz mieć własne konto bankowe lub poprosić rodziców o to czy pozwolą Ci przypisać ich nr konta do konta paypal, a z kolei aby założyć swoje własne konto bankowe wystarczy mieć z tego co pamiętam 13 lat. Wg. mnie konto na paypalu bardzo się opłaca gdyż jest to najszybszy sposób internetowej płatności. Jeśli chodzi o kupowanie tzw. Smoczych Monet: Tak jest to opłacalne gdyż płacisz tylko cenę za smocze monety, inaczej niż gdy kupujesz przez SMS o ile jest taka możliwość w Metinie, wtedy musisz zapłacić więcej, Czasem dużo więcej. Jest to spowodowane tym że ok. 40% kwoty za którą kupujesz SM pobiera Operator sieci jako opłatę manipulacyjną.

742266.jpeg
Opublikowano

a nie lepiej założyć sobie konto w pko bp oraz poprosić o założenie konta internetowego ipko? przelew to przelew, tyle że masz to w swoim banku i możesz spokojnie w każdej chwili pobrać wyciągi itp.