Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut ...?] Zarobek

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Przedstawie Wam poradnik na bardzo dobry zarobek :P To zaczynamy:

Musimy mieć

1. Musimy mieć na start z 10/60kk

2. Kupujemy zatruty miecz+0/1 (75lvl ) (Cena z S1. 4-10kk) Zatruty_miecz.jpg

3. Ulepszamy go do +5/6

4. Wystawiamy zatruty na forum/grze (Cena za +5 około 40-300kk [zalezy od sred] )

5. I tak caly czas :P

Oczywiście może się nie udać ale przy takim zarobku warto :P

Teraz napisze co trzeba na ulepszenia

:D

Na +1 (1.2k yang )

Na+2 (2.5k yang )

Na+3 (5k yang )

Na+4 (10k yang )

Na+5 (20k yang oraz 1 sztuke Nieznany talizman+) Nieznany_talizman%2B.jpg

Na+6 (30k yang oraz 1 sztuke Pamiątki po demonie Pami%C4%85tka_po_demonie.jpg

Drop:

Nieznany talizman+ :

Wysoki Śmiercionośny, Ezot. Egzekutor Elit. Ezot. Wódz, Reinkar. Ezot. Przyw., Best. Wódz Arahan.

Pamiątka po demonie :

Demoni Żołnierz, Srebrna Szkatułka +

PS: Wszystkie zdjęcia zostały pobrane z wiki.metin2.pl :) ! ! !

Liczę na jakiegoś minusika :)

@EDIT jeśli było bardzo przepraszam :(

Opublikowano

Masz minusa na zachętę :D

Tylko na nowszych serwerach trochę ciężko jest kupić broń na 75 , a i sposób jest bardzo ryzykowny , więc wolę FB :D

trolololo

Opublikowano

Daję ponieważ TuT Bardzo ładny godny 5 i tego - .

Wszystko jest:

Sposób,Co trzeba,Ulepszacze,Co gdzie dropi, wręcz cudownie:)

Pozdrawiam i oby dalej takie tutki na MPCForum

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Na Feniksie pełno jest zatrutych ale nigdy nie przyszło mi do głowy by je kupować i ulepszać.Zaraz idę przetestować :D.Oczywiście - leci.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Hah to jest tut?

Znowu ktoś pisze poradnik o tym jak kupować i ulepszac itemy ^^.

Będzie tyle tych tutów ile jest itemów w grze?

I nie piszcie, że nie wszyscy o tym wiedzą, bo każdy wie od czego jest kowal.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

@UP Tak każdy wie od czego jest ten NPC ale nie każdy wie ze na tym jest taki interes ... I mowie o tym zeby kazdy wiedzial a nie o to ze mozna ulepszac

Opublikowano

@UP

Tak ja też nie mam szczescia ale jak jeden się spali to jest tylko -8kk ale jak drugi ulepszy to jest +48kk :) Więc się opłaca

Opublikowano

ja robie to z ebonami expie w v2 to mam ich w chuj duzo i z np 10sztukami do +7 u gildijnego i mam zajzwyczaj 4 na +7 czyli 4x7kk =28kk a jak spali to strace 500k za ten kawalek klejnotu a okow pajaka mam z expa na pustyni a podreczniki z ezo mam z dropa kolegi oddal mi tych ksiag+100

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

2x@UP Nie zazwyczaj ale malo kiedy na +4 pali i to juz u gildijnego ... :) a na +6 latwo zrobic tak jak na +7 w DT :P Max za 2/3 razem :P

Opublikowano

Poradnik dobry, ale on tylko będzie funkcjonował na starych serwerach, bo na nowych to wątpię żeby zatrute po 4kk chodziły.

Pozdrawiam, zostawiam -.

g0Tef.jpg

Opublikowano

to nie jest tut ani poradnik ! o_O każdy debil wie, że coś kupione +0 zrobione na +6 bedzie kilkakrotnie droższe =,= a w ogóle to jest tak dziecinne... twój "TUT" jest sprowadzony do tego: kup,ulepsz,sprzedaj x.x załóżmy kupujemy 10xzatrute po 5kk (+0) = 50kk idziemy do tego zjebus i ulepszamy (zapewne metodą każdy po kolei na +1,+2 itd) jak nam 1,2 zostanie na +4 to jesteśmy dobrzy już nie mówie na +5,6 bo to po prostu śmieszne i w ogóle za 2/3 razem w dt na +7 zrobimy :lol3: na +7 bedzie z 30% na ulepszenie xD więc z 3 wypraw na dt bedzie jeden wielki F A I L... jak by każdy tak se mógł zrobić to nie byłoby 75 lvl bez zatrutego +9 x DDDD + za 'poradnik'

ae1d1005fe.png

Opublikowano

już widzę że twoja intelignecja nie jest zbyt wysoka ^^ nie jestem 'Horry Peter' tylko HarryPotter jeżeli nie umiesz przepisać czyjegoś nicku lub/i wykonać prostego manewru ctrl+c, ctrl+v nasza dyskusja właśnie sie zakończyła.

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1283635045' post='1375811]

już widzę że twoja intelignecja nie jest zbyt wysoka ^^ nie jestem 'Horry Peter' tylko HarryPotter jeżeli nie umiesz przepisać czyjegoś nicku lub/i wykonać prostego manewru ctrl+c, ctrl+v nasza dyskusja właśnie sie zakończyła.

Harry Potter powiadasz? A masz różdżkę? xD.

Żarcik taki.

@TOPIC: Ja tak robilem ale z FMSami ;) Nie potrzeba ulepszaczy to już wielki +. Duzo ich na rynku to już 2 plus. To ze z 23 FMSow ulepszyłem ''tylko'' 3 i to z dość dobrymi sr tez duzy + Wydałem 120kk a zarobiłem 20kk ;/ Niby nic ale zawsze coś.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Hah to jest tut?

Znowu ktoś pisze poradnik o tym jak kupować i ulepszac itemy ^^.

Będzie tyle tych tutów ile jest itemów w grze?

I nie piszcie, że nie wszyscy o tym wiedzą, bo każdy wie od czego jest kowal.

A no wlasnie, coż poradzic jak takie czasy wszyscy tylko robia tego typu ,,tuty" a jak ktos sie postara i wymysli cos innego to minusuja od razu ;/

sygnaturkalow.png
Opublikowano

@UP a na jakim privie to było ? i z jakimi ratami był ten priv ?

@Top poradnik dobry , trochę polega na szczęściu i ryzyku ale kto nie ryzykuje nie zyskuje ; ]

ja nie skorzystam bo gram na s 24 i zatrutych prawie wcale nie ma

Opublikowano

To jest dobry poradnik lecz tez jest problem w ulepszaniu jak by bylo 100% hehe(ale tak nie bedzie moze kto wie) to by bylo cool ale np : ktos bedzie mial nie farta i mu spali za kazdym razem na +1 i dupa cala kasa i wszytko w h... xD Ale metoda przyznam dobra :P Tak robi sie tez z malzami xD

pokub.png

34469.jpg

41892649.jpg

Jeśli Uwazasz że justin to pedał to daj ++++ STOP Biebierowi !!!!!! :)

3621780428.png

Opublikowano

Dziękuje Wam za pozytywne komentarze jak i te negatywne ... :) A i ja nie minusuje jak ktos da negatywna opinie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...