Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archiwizowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje programu lub porady, google rady nie dało... Mam grę 4,8 gb (rozpakowany obraz), chcę ją spakować żeby zmniejszyć jej objętość a także pociąć na określone (w mb) party. Chciałbym osiągnąć coś w stylu NERO, pierw program się extraktuje a potem z "temp" uruchamia prawidłowy instalator. Winrarem nie dało się tego osiągnąć, 7zip.. był za bardzo skomplikowany.. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Linki niestety chybione, to nie jest film czy zdjęcie więc to nie będzie takie proste. Dzielenie winrarem to trochę męczarnia przy instalacji a tu chodzi o pełną automatykę.

Opublikowano

Jak dla Ciebie 7zip jest bardzo skomplikowany(no bez jaj) to z każdym innym programem nie dasz sobie rady... Klikasz PPM na obrazie płyty(czy co tam masz), 7zip -> Add to Archive, a potem ustawiasz stopień kompresji(Compresion level), możesz też podzielić plik na części o odpowiednim rozmiarze(7zip zmniejszy Ci ten plik do 3gb). Jeśli to było dla Ciebie skomplikowane to gratuluję inteligencji na poziomie buta.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Weź pod uwagę 1go posta i zrób 7zipem tak jak ja chcę to będziesz miszcz, bo to co napisałeś to jest podstawa a podstawa w moim przypadku to za mało... Chyba że wiesz jak jednocześnie zrobić sfx i podzielić archiwum bo u mnie się nie da;]