Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Smaruje pewien programik do tibii [8.61] w C++ Builder 6 Enterprise i potrzebuje kilka informacji.

To tak:

-Czym ? I jak ? Wyiagnac takie informacje jak :

*Account Name i Password

*Nick / LvL / Skille

Do czego mi to potrzebne ?

No mam juz troszke napisanego takiego "mini" bota. Mam juz auto fishing ktory dziala nawet nawet. Full light tez juz jest , anty kick [tanczy] . Acc i Pass potrzebne gdy by Anty-Idle szwankowalo zeby sam sie logowal.

-Jak jzu ebde mial te wszystkie informacji to jak je dodac do c++ buildera ?

Z gory dzieki.

P.S. Jak skoncze udostpnie tutaj go

-

Opublikowano
*Account Name i Password

*Nick / LvL / Skille

Do czego mi to potrzebne ?

No mam juz troszke napisanego takiego "mini" bota. Mam juz auto fishing ktory dziala nawet nawet. Full light tez juz jest ' date=' anty kick [tanczy'] . Acc i Pass potrzebne gdy by Anty-Idle szwankowalo zeby sam sie logowal.

Mam w to uwierzyć? Więc podaj mi co trzeba zrobić do autologowania, na PW, sam mam to w swoim bocie, chociaż jakaś część kodu, jeśli tak w to uwierzę i powiem. Wg mnie to kl

bullssig-pastandpresent.jpg
Opublikowano

Do wyciągania danych jest cheat engine. Najpierw klikasz w nim wyszukiwanie w aplikacji Tibia.exe, potem dajesz TEXT, wpisujesz swój nick i ci wyszukuje, potem przeloguj sie na inną postać, wpisz nowy nick i kliknij next scan. Miejsca gdzie napewno ci się zmieni nick po zalogowaniu to adresy Nicku. nick będzie zapisany w STRINGu. Z skilami etc jest tak samo tylko że one są zapisane w BYTE/2BYTE. Co do Inputow to jest od tego debugger ale jeszcze nie opanowalem jak sie w nim ich wyszukuje... btw. Jak zrobiłeś auto fishing? :D

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

@Dubler dzieki :) juz mam skille i lvl z nickiem pracuje :D Auto Fishing ?? :D moze jak jzu skoncze to ci podam kodzik. Troche sie narobilem przy tym i tak czasem sie zetnie.

@muttley Zmartwie cie :( to nie do kl. Kl juz dawno temu napisalem wyciaga z procesu tibia.exe i wykrywalnosc 1/** .

Myslisz z e mi passy potrzebne kogos ? mam dobre chary itd poprostu elfa juz nie ma to mzeo cos wyskrobie cos swojego wiadomo nei takie jak elf ale cos bedzie :/

FAILED! muttley FAILED!

-

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...