Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Animemt2 [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak przgladalem wszystkie tematy i inne działy i nie zauwazylem, zadnego tematu stworzonego do Dyskusji na temat AnimeMT2

Wiec wpadlem na pomysl , zeby stworzyc wkoncu jakis o tym serwerze temat no i jest.

Mozecie tutaj zadawac swoje liczne wypowiedzi na temat serwera Dedykowanego AnimeMT2

poporstu all co was gryzie na AnimeMT2 mozecie tutaj pisac , problemy , pomoc i inne.

Oczywiscie wiem ,ze AnimeMT2 ma forum i tam mozna o wszystko pytac , ale jednak temat jest stworzony do tego , jezeli

Forum AnimeMT2 byloby wylaczone lub inny jakis problem zwiazanym z wylaczeniem ;)

Dlatego ,zeby forumowicze nie zakladali oddzielnych tematow zwiazanych z AnimeMT2 powstał ten 1.

Zycze milej Dyskusji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra to ja zaczne

Wiecie moze cos nowego na temat Serwera czy juz sa jakies wiadomosci z serwerowni

pisal wam co bambus3k?

Pytam sie o to , poniewaz nie mam jak sprawdzic co i jak z serwerem , bo

cos widze ,ze chyba temat zwiazany z publikacja serwera ktos wywalil do kosza , moze sie myle ;p

wczoraj jeszcze temat istnial.

Prosze o odpowiedz kogos , kto cos wie na ten temat.

Opublikowano

Up@

no raczej dzisiaj i jutro juz napewno tego nie zrobia , bo z tego co wiem to tyle w dni robocze cos naprawiaja :P

wiec nie liczmy ,ze jutro juz bedzie ON

najszybciej pewnie Poniedzialek - Wtorek.

Opublikowano

Oby to tylko nie była jakaś poważniejsza awaria i żeby tak jak piszesz był online na początku tygodnia, bo serwer naprawde godny uwagi. ;)

20876622.png
Opublikowano

Najgorsze jest to ze bambus3k nie daje zadnego znaku..

A dam sobie reke uciac ze za nie dlugo zacznie sie tu spam i zamkna nam temat i znow nic sie nie dowiemy...

Ehh a tak na marginesie pogralbym sobie juz:P nie mialem tam zbyt wielkiego lvl itp ale serwer bomba.

"Dla człowieka bądz człowiekiem"

Opublikowano

Wunedr dokładnie zero dosłownie zero info od Teamu

ostatnia jego wypowiedz byla chyba wczoraj , ze napisal jak wroci z zajec kolo 18 a 19 godzina

to da nam znac co i jak

ale to bylo wczoraj od wczoraj zadnego info od niego

nie wiem moze leczy kaca z piatku lub polazl na domowke :)

Wystraczy tylko czekac , moze jak jutro wroce z zajec wieczorem , to moze jakis znak bedzie od bamba :)

Pozdro.

Opublikowano

bambus3k wez cos powiedz czemu nie dziala, kiedy zadziala ? serwer byl jeden z najlepszych co jest wydalem kase na sm myslalem ze sobie pogram a tych ch**** z hackami trzeba banowac

<embed src="http://wymianabanerow.pl/banner_builder/banners/160x600.swf?copy1=Wszystko+na+telefony&body1=Darmowe+gry&copy2=Darmowe+aplikacje&body2=Mi%C5%82a+atmosfera&copy3=Zapraszamy&body3=Szukam+moderator%C3%B3w&copy4=Darmowe+filmy&body4=Zarejestruj+sie&ctacopy=Zarejestruj+sie+&sharevar=1&shareurl=link+do+Twojego+programu+partnerskiego...&afflink=http%3A%2F%2Fgsm-fan.com.pl&colorp=5&patternp=3&texturep=7&ctap=3&ovp1=2&ovp2=&ovp3=&ovp4=&ovp5=&ovp6=&ovp7=&ovp8=&ovp9=&ovp10=&ovp11=&ovp12=&ovp13=&ovp14=&ovp15=2&ovp16=&ovp17=2&ovp18=&ovp19=&anip1=&anip2=&anip3=&anip4=2&anip5=&anip6=&anip7=&anip8=&anip9=2" quality="high" bgcolor="#FFF" width="160" height="600" name="250x250" align="middle"  allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" />

Opublikowano

On już pisał czemu nie działa, ale przypomne: awaria OVH we Francji. Jakbyście weszli na jego profil to byście zobaczyli że napisał, że kazali mu czekać i dodatkowo pisał, że napisał nowy skrypt na wojne królestw ;-)

20876622.png