Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojebana Dziewczyna!

TrejCer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamieszczam wam wideo jak pojebana nastolatka wrzucala szczeniaczki do rzeki! suka jebana!

Nagranie:

http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704

Wystrczy kliknac i sie otworzy

Jak bym taka zdzire spotkal na ulicy to bym zajebal...

Wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc!

@Edit

znalazlem video z POKURWIONYM FACETEM!(sorki za wulgi ale nie wytrzymuje)

ktory wyrzuca psa z mostu! pod ktorym nie ma wody!

po porostu ziemia! od razu zdechl:( ([*])

most ma okolo 50m prosze nagranie:

http://www.liveleak.com/view?i=4da_1258562069

A wy jakbyscie zareagowali?

beznazwy1km.gif
Opublikowano

No serio jacyś poje**** ludzie !!!! Tak sie obchodzic ze zwierzetami :[ A te szczeniaczki byly fajne :[ Ale ten duzy pies chyba nie umarl bo jeszcze siedzial :]

Opublikowano

MPC22 on umarł:/

widać było jego męki ruszał się z bólu tak jest ze zwierzętami jak umrą to się jeszcze ruszają bo maja krew i serce jeszcze pracuje lecz za chwile umiera i koniec..

beznazwy1km.gif
Opublikowano

tego chuja to ja bym przez most wyjebał kurwa-.-

dziwny jest ten świat...

@edit:

mam coś gorszego:

http://www.liveleak.com/view?i=021_1199921336

tyle że tam gościu zrobił to samo co z tym dużym psem ale zamiast psa wyrzucił swoje dzieci kurwa, nie da się tego wyrazić, ehh... nie ważne

Opublikowano

Powiem krótko... skurwysyństwo się szerzy, moim zdaniem ludzi męczących zwierzęta powinna spotkać taka sama kara jaką robili zwierzętom... nie oglądnąłem tych filmów bo nienawidzę znęcania się... ale gdybym zobaczył kogoś takiego nawet gdybym miał iść za kraty dostałby pałą w plecy odemnie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

pierdolicie, pjesy chciały się wykąpać i tyle.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

http://www.allvoices.com/s/event-6655590/aHR0cDovL3d3dy5saXZlbGVhay5jb20vdmlldz9pPWJiNF8xMjgzMTg0NzA0

tu macie jak ,,dziewczyna''( dla mnie to nie człowiek) wrzucała szczeniaczki do wody;/

fs.png

Opublikowano

Chyba się zakochałem <3

Od zawsze szukałem takiej laski: ma charakter,własny światopogląd,jest twarda i wytrwale dąży celu,a w dodatku podziela moje zainteresowania!

Gdzie byłaś przez całe moje życie,aniele?!

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Japierdole Boże nie pozwól by takie dziwki i kurwy na tym świecie były bo przez takich cfanaków niedojebanych debili ten świat to nic niewarte wielkie gówno,wolałbym żeby mnie tu nie było i wole nie istnieć jak na tym świecie są nie dojeabne dzieci i dorośli jak rodzice na takie coś pozwalają zapewne oni sprzedają szczenaki a jak są chore to zabijają bo nie pujdą to weterynarza bo kase stracą dziwki zabił bym to sukę, za ryj i o drzewo i zobaczy co to cierpienie skoro nie myśli co robi

A co do kary to za zabicie psa idzie się na 10 lat za zabicie cywila od 15 do dorzywocia a za zabicie policjanta od 25 do dorzywocia za zabicie polityka dorzywocie lub kara śmierci więc widać co my mamy to powedzenia i tak nasz wybury mają w dupie na necie można znaleść dużo petycji przeciw złemu traktowaniu zwierząt a i tak to nie zmieniło nic

dajplusa.png
Opublikowano

Obejrzałem 2 film z pierwszego postu. Juz wolałem nie patrzeć na pozostałe. Teraz będe zapewne myśleć ciągle o tym małym piesku zrzuconym z mostu. Naklnąłbym się teraz ale wole zostawić to dla siebie.

76561197995014005.png

Opublikowano

ja to juz widzialem na cda.pl tam to bylo wczoraj ten kto ja nagrywal mial pewnie ukryta kamere w kurtece

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Admin Cienia
Opublikowano

Psy zdychają nie umierają, a co do tych ludzi to powinni posiedzieć za kratami 10lat.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

pierdolicie, pjesy chciały się wykąpać i tyle.

Lepiej żebyś nie spotkał kiedyś kogoś takiego jak ja na mieście. Gówniarz.

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...