Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qlimax[Pl][Dedyk] [Beta]

2Only2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qlimax

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany Qlimax

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: Dual-Cpu 2.5 Ghz
  • Pamięć RAM: 8GB
  • Polaczenie: 100 mb/s

raty.png

Exp: 10% Beta 100%

Drop: 10% Beta 50%

Yang: 10% Beta 100%

start.png

To co na PLU

kowal.png

Ulepszacze: Tak

Magiczny metal: Nie

handlarze.png

0904141313.jpg

Strona serwera:

http://qlimaxmt2.bo.pl

http://qlimaxmt2.bo.pl

Ip serwera:

77.252.185.156

Status:

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=77.252.185.156&port=11002&style=13

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/24108745/Qlimax.exe

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d71a9fb9441cdf3264fce08cc43174365f361e59785e9a33959e4a14f83e5d7c-1283620365

kraj.png

Wszędzie

team.png

• [GA] Hanzo
  • [GM] Aruzz
  • [GM] Vindikator
  • [GM] 2Only2

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

11808396

forum.png

w Budowie

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Ehhn po becie tylko 10% expa itd

Dał byś chociaż 25%

A nie 10%

AA co do Serwera to może być na razie OFF bo poprawiają rzeczy

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

Moze ja zawitam na server wszystko zalezy od cen u handlarki i czy biolog co 1h a no i czy is nie bedzie wywyzszal graczy ktorzy graja bez is;) Mam nadzieje ze nie zrobicie bledu takiego ze yang bardzo maly a u handlraki drogo jak cholera.... po cenach ku az 250 k troche sie wystraszylem.... Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

serwera nie polecam , popierdolony team jakiś azur co kurwa ma nick jak pies azor , i jakis 2only2sex idiota... banuja za free niby mialem sh haha pierdolony kretynie jebany pierdalnij sie w glowe

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Spojrzałem tylko na raty i odrazu piszę-SERWER DNO. Mam nadzieję, że moje wnuki dożyją dnia kiedy ludzie zaczną się wzajemnie rozumieć i pomagać sobie nawzajem. Tak ciężko zrobić dedyka podobnego do polskiej wersji metina z wyjątkiem darmowego is i expa x200? Przecież nawet jak ktoś nabije 99lv w tydzień to gra się nie kończy. można zacząć grać inną. Jak mam się męczyć na privie z 10x większym expem to wole iść na polski, on przynajmniej nie padnie po tygodniu ( ten wasz przy dobrych wiatrach postoi miesiąc bo szkoła itd.)

Opublikowano

Pendziu tak po znajomsci pytanie,bo nie chce ci odrazu robic koło dupy jako gmowi -

Co nowego zostało dodane na serverze?

Bo ja już osobiscie swoim żywotem na privach jestem znudzony,i jesli to od nowa ma być dla mnie walenie do 75 to sobie odpuszcze...Jak beda jakies ciekawe nowosci,to napewno pojde.

Opublikowano

Skan spolszczenia:

Na stronie

Nie ma, że 'na stronie'. Masz godzinę na uzupełnienie reklamy generalnym linkiem do spolszczenia jak i jego skanu. W innym wypadku temat zamknę.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

O Serwerze:

Max lvl 127, Można robić epickie bronie, nowe mapy, Odbugowana grota i moby w niej ustawiony dobry drop w grocie jak i v1 tak i v2

Edytowany biolog i misje, Lepszy drop kasy np: w v2 a także trzeba samemu dropić kamienie duchowe ;d

I takie małe info Jutro 5 września 2010r o godzinie 11:00 przewidywany koniec bety.

Również chciałbym dodać że zmieniła się handlarka różności. Zostało dodane 5bon, Medal Konny, Pelerynki za 200k, Zwój obróbki kamienia itp itd ;d

Opublikowano

A user lorddanio niech nei narzeka ze kazdy gm ma dostep do bazy, bo takich debili jak ty trzeba banowac. Prosiles o 65 lvl i eq kase mowiles ze nikt sie nie dowie. Gdy odpisalem, ze nie dam ci to wyklales cala administracje i serwer... Potem cisnales na 1hitkill/DMG...

PRZYPOMINAMY, ŻE MOŻLIWA JEST JEDYNIE GRA NA AUTOPATCHERZE: http://adriank1410.nasze-gady.eu/patches/QlimaxPatcher.rar

ZA GRANIE NA SPOLSZCZENIU/MODZIE KAMERA JEST DOZYWOTNI BAN NA IP!

ZAWARTOŚĆ ARCHIWUM WKLEJAMY DO METINA 2008 CZY JAKIEGOS KLIENTA!

Pozdrawiam, [GM]Xantir.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jakoś dostałem bana za moda i nie dostałem go na ip ... a i jeszcze cos jak po becie ma byc tak jak teraz czyli brak bossow poszczegolnych map to pozdro ... ^^

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Omg...dlaczego polskie dedyki to takie za przeproszeniem gowna? Tak musi byc czy po rostu takie sa wasze upodobania?Nie musza byc stalki u handalrzy jak to mawacie ale mogly by byc lepsze raty np 100-200k z psa dobry exp no i dobry drop ;p a nie robic taki syf (jezeli urazilem kogos upodobania to przeraszam)co uzaleznia...aby wbic ta kropke aby wbic...;x

Opublikowano

No serwer się dobrze zapowiada (czyżby konkurencja dla niedziałającego AnimeMT2)...

Mam nadzieje że misji na +50lvl będzie bardzo dużo i będą one ciekawe...

Co do bonusów od biologa to mogą być 2x większe niż na PL`u , oddawanie np Zębów Orków to miedzy 30-45min.

Za misje polowań także można zwiększyć ilość otrzymanego expa i yang na zamiast 20k to 2kk ;p

I to chyba na tyle jak coś mi wpadnie do głowy to napiszę

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

woho, podróba anime sie szykuje.. jesli ma byc podobnie to mam rozumiec, ze rozdawanie itemow bedzie tez.

; )

Opublikowano

Czy dostane odpowiedź na moje dwa pytania?

1) Czy mogę grać na kliencie od simoxthehacker v2.0?

2) Kiedy jest koniec bety ?

Opublikowano

A user lorddanio niech nei narzeka ze kazdy gm ma dostep do bazy, bo takich debili jak ty trzeba banowac. Prosiles o 65 lvl i eq kase mowiles ze nikt sie nie dowie. Gdy odpisalem, ze nie dam ci to wyklales cala administracje i serwer... Potem cisnales na 1hitkill/DMG...

PRZYPOMINAMY, ŻE MOŻLIWA JEST JEDYNIE GRA NA AUTOPATCHERZE: http://adriank1410.nasze-gady.eu/patches/QlimaxPatcher.rar

ZAWARTOŚĆ ARCHIWUM WKLEJAMY DO METINA 2008 CZY JAKIEGOS KLIENTA!

Pozdrawiam, [GM]Xantir.

O kurwa twardzielu ale zes sobie w glowce mocno zajebal hahha ?! ja na ten serwer mam wyjebane , ja mowie o banie za sh haha a ty o jakims lvl'u czy ciebie popierdolilo ? twardzielu dawaj na ts to sobie pogadamy

Opublikowano

@up

i co mu na ts zrobisz?

nakrzyczysz na niego ?

@top

server ma byc ponoć o 11 ...

i pytanie mam czy konta ktore byly zrobione w beta to beda skasowane ? czy tylko res postaci?

Opublikowano

ten gm to jakiś skonczony idiota... wymysla sobie o 65 lvlu i eq z navi... hahaha jak ja nawet tam nie mam zamiaru grać bo zacząłem gre na PL'u , a na ts chce sobie wyjaśnić po chuj pierdoli takie bzdety

Opublikowano

Serwera nie polecam:

Wady:

- Zaduzo osob w Teamie

- Każdy GM ma dostęp do bazy

- Banowanie bez podstawne ;]

Zalety:

- Brak

Dziękuje&Dobranoc, Andrzej13, pro elo elo Gejmer zbanowany za 'Mob-Locka' ktorego nie mial ;*

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

KONIEC BETY WBIJAC :)Twoj post zawiera tylko 21 znakow, potrzebujesz conajmniej 50 znakow aby wyslać posta.

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...