Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Proxy, Wyjasnienie

silnybicu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem ze to keylogger itp itd ale bym i tak all itemy artosciowe na 2 konto mktorego bym nie odpalal u siebie a tam latal w gd+x+x np wiec by niemial czego okrasc.a wy spinacie ze to key itp to dlaczego nie zrobicie swojego ebz keya i duzo osob by kupilo.... tylko mowicie ze kamil to ciota kruwa ale ma bota ktory dziala a Wy nie....

zbyt duża sygna

Opublikowano

Pracuję nad cheatem na GMO jednakże prace potrwają. Zapomniałem napisać, że po zabawie Kamil usuwa wszystkie postacie (nie ważne jaki mają poziom). Więc jak dla mnie to stracony czas i pieniądze...

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Yyyy...uspokój się,weź głęboki wdech i napisz jeszcze raz.

Po co napisałeś tego posta? Nie za bardzo rozumiem...

Jak by nie patrzeć wirus to wirus - niezależnie od Twojego podejścia.Chcesz tracic pieniądze i czas - prosze bardzo.

Dziękuje,dobranoc.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

mirraseq a od lodiego nie mozesz kodu kupic i przerobic puzniej bys sprzedawal i bys byl ostro na +ja osobiscie bym kupil;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

mirraseq a od lodiego nie mozesz kodu kupic i przerobic puzniej bys sprzedawal i bys byl ostro na +ja osobiscie bym kupil;]

Jak mu dasz jakiś tysiąc zł bo stawka opadła po czasie to pewnie że kupimy ;)

2006-2010

Opublikowano

1 tys zl?:D to sobie ladnie go ceni widze;] ale wam by sie to nie zwrocilo jakbyscie np 1 miech za 50zl to 20 osob i macie juz na czysto;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

Kamil jest nobem jak reszta dzieci grająca na hakach ^^

W sprawach Mu Online można na mnie liczyć.

Nie pomagam hakować serwerów na pm.

Jak jesteś lamusem to zostaniesz nim do końca ...

A, jak dobry chłopak z Ciebie to wychowasz się na gościa

Rejestacja: 16.12.2007

KidMod Muonline: 06.09.2010

Moderator MuOnline: 20.09.2010

Opublikowano

rybenia ty pewnie nie umiesz wlaczyc auto clikera ;d i spinasz ze inni potrafia.... a kiedy mirrasqu bedzie gotowy i za ile bedziesz sprzedawac jesli bedziesz? bo ja bym bardzo chetnie go testowal/kupil

jak cos gg 4911570 ;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

ja na miejscu mirrasqa trzymał bym się od ciebie z daleka i mam nadzieje że tak też zrobi.Po co utrudniać sobie życie walcząc z trollami?

Może zrzucimy się na firefoxa dla kolegi?

\m/ \m/

Opublikowano

chodzi zeby jego praca byla wynagrodzona w $$ na zasadzie ze jeden kod generowany na 1 kompa i by sprzedal powiedzimy iles tam [ile by chcial] i moglby przestac ;] kazdy raczej woli miec $$ niz nie;]

albo by sprzedal ludzia z mpc ktorzy maja iles tam postow, all zalezy od mirrasqa ;] pozdrawiam i zycze szybkiego zakonczenia prac nad botem;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

Aż mnie zmotywowaliście żeby wziąść się do roboty, ale na chwilę obecną to nie realne gdyż... heh o 9 rano wypad, wracam o 18-19 i różnie ale i tak wychodzę. Gdyby ludzie nie musieli spać, świat byłby rozwinięty dalej o 50% ;)

2006-2010

Opublikowano

wiadomo ale popatrz na to z drugiej str :] troche posiedzisz w weekendy nie wiem ile moze ci to zajac czy 10h czy 100h czy 300h bo ja tylko jak juz to keye pisalem i do tego to proste wiec dosc szybko :] wiec dawaj dawaj ;] licze na Ciebie.A na 100% twoja praca zostanie wynagrodzona bo z samego mpc [jakbys ludzia po xxx+ psotow sprzedawal] po np 30-50zl za miech to masz XXX zl na miech ;] a puzniej tylko uptady;]

Pozdrawiam i zycze niemylenia sie:D jak cos to pisz na gg 4911570 :] albo pw na forum;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

Oj obawiam się że to nie jest ani 10h,ani 100h ani 300h..tylko całe tygodnie albo miesiące siedzenia.Jak by to była taka łatwa kasa to każdy by pisał hacki do gier ;)

\m/ \m/

Opublikowano

Cheat Master powstawał ponad pół roku.

@Razzac

Nie jestem smutny chłopak a wręcz szczęśliwy ;p piękna kobieta i piękny samochód oraz rozkręcam się w swoich marzeniach (w te wakacje za konsoletą przed 3k ludzi ;)), po prostu nie trawię debili znęcających się nad zwierzętami <_<

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...