Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość oraz to mój pierwszy bot , mam następujący problem zassałem tą nową wersie ibota czyli -Public v1.0.79 / 01.09.10 wszystko ładnie pięknie tylko że gdy dodaje buffy to mi bot ich wogóle nie używa nie wiem już co mam zrobić przesiedziałem 2 dni szukałem wszędzie i dupa mam postać bladera full strong odpalam bota wchodze w 2 zakładke zaznaczam broń w tym przypadku miecz i klikam Set 1st Weep potem wchodze w zakładkę 4 inventory i do Primary dodaje buffy szybkie bieganie shield i takie tam i nic mi nie używa tylko używa samych skilli atakujących proszę o pomoc jak to ustawić żeby działało bo ja już wymiękam ach i jeszcze jedno musze bardzo szybko wybierać ten miecz w inventory bo jak zaloguje na chara to po dosłownie minucie znika mi całe inventory i w status log wyskakuje "*Disconnected from server" jak wyskoczy to moge grać jeszcze przez 5-10min bot biega atakuje tylko nie używa buffa ani nie widać inventory i dostaje DC proszę o jak najszybszą pomoc z góry thx

Opublikowano

po prawej stronie , masz napisz "always on" zaznacz go 

beztytuuona.th.png

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

tu macie prawidłowe ustawienia loadera 

beztytuuzxp.th.png

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Cześć próbowałem wszystkich kombinacji w loaderze i dawałem broń na pierwsze miejsce w eq i dalej nic. :(

Niema innych sposobów? :huh:

(Nie chce nawet załączyć "Life Control" jak ma stafa a co dopiero zmienić broń na harfe i wrzucić "Moving March".)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tu jestSS.

Ale opcji w loaderze chyba każdej próbowałem.

Zaznaczyłem na czarno error jaki mi wyskakuje w ibot dodam że harfe mam na 1 slocie ustawioną.

Czy da się jakoś to naprawić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png