Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info- Mini Tut] Sklepy Bootow

haya91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

Nie wiem czy zauwazyliscie ale na rynku stoja sklepy z glupimi nazwami np ,,fsdasdaq sdaa,, albo ,,MALZE WELCOME'' itp a postacie tych sklepow maja zazwyzaj range na rycerskim ( co jest zasluga bootowania i nabijania rangi expiac i expiac ) oraz DZIWNE NICKI np. ,,comeadbusind'' wystawiaja one sklepy z MALZAMI, KAWALKAMI KLEJNOTU, KU ITP , ceny tych niektorych rzeczy np kk czy malz sa bardzo oakzyjne i latwo mozna na nich sie dorobic bez lowienia malz czy dropiniu kk , ale inwestujac,

Ja dzis na gromo od rana inwestujac 20kk zarobilem ponad 90kk (czyli 70kk czystego zaorbku) + troche rzeczy ktore jeszcze sie nie spredały oraz ktore wykorzystalem do ulpeszen...

PODAM PRZYKLAD :

kupilem dzis 10 kawalkow klejnotu za 400k gdzie jeden stoi srednio 300 (po tyle mi schodza)czyli mamy juz zarobki 2,6kk na jedej rzeczy

Malze , boty wystawiaja po 666 k a tu sprzedaja mi sie spokojnie po 850-900 ...

LICZE NA +

nie widzialem nigdzie tego mini tutka ;) pozdrawiam

*ceny sa rozne na roznych serwerach ja podalem srednei ceny na gromo..

EDIT//

PRZED CHWILA WYKUPILEM CALY SKELP MAZL PO 400K GDZIE JEDNA STOI 850 CZYLI 2X ZYSKU...

SZKODA TYLKO ZE DZIECI NEO DAJA MINUSY.. STARALEM SIE I CHCIALEM PRZEKAZAC TEN SPOSOB NA ZAROBEK NIE RABIAC PRAKTYCZNIE NIC TYLKO OBSERUAC RYNEK BOOTOW ZEBYSCIE I WY ZAROBILI

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Haahhaah oni to wystawiaja zeby po prostu zarobic bo nikt ci nie kupi za 2kk skoro chodza po 1kk prawda? Boca,boca i oni na tym zarabiaja bo nie wydadza nic zeby to miec.

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano
PODAM PRZYKLAD :

kupilem dzis 10 kawalkow klejnotu za 400k gdzie jeden stoi srednio 300 (po tyle mi schodza)czyli mamy juz zarobki 2,6kk na jedej rzeczy

Malze , boty wystawiaja po 666 k a tu sprzedaja mi sie spokojnie po 850-900 ...

A mi sie udalo od bota kupic 90 kawałków klejnotu za 1kk i 30 flag za 800k ;D 45 malzy za 250k gdzie one sa warte 500k ;D Oplaca sie ale nie ty sam na to wpadles ;] Ja radze wam kupowac od nich a jak team te boty skasuje to wtedy ceny pojda w góre i sie to drogo sprzeda ;p jak nie bylo botow 300k yang kosztowal kk a teraz 120 - 150k ;D Na s8 ;]

77169193832044603396.png

Opublikowano

Kozackie to jest !! :D O tej godzinie zauwazylem bota w M2 wlaczylem hacka i pocisnalem za nim :) A on wyrzucil full Eq. ! Byly tam malze, perly ,kk w Ch** kasy zarobiłem!:-)

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Haahhaah oni to wystawiaja zeby po prostu zarobic bo nikt ci nie kupi za 2kk skoro chodza po 1kk prawda? Boca,boca i oni na tym zarabiaja bo nie wydadza nic zeby to miec.

No zeby zarobic ale my na nich mozemy zarobic bo wystawiaja duzo nizsze ceny... dzieci neo minusy daja.. trudno .. chcialem pomoc , moze ktos o tym nie wie

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...