Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program Do Drukowania Czegoś Na Skanach ...

olokos1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak mogę drukować coś na skanie w formacie jpg? tzn chcę iść do firmy kopiarskiej żeby mi nadrukowali na planie w twardej okładce który mam lekcje nie drukując od nowa a tylko dodrukwować coś na nim w odpowiednim miejscu... pozdrawiam...

Opublikowano

ale masz problem, idz i spytaj czy to zrobią bo skąd maja wiedzieć na forum czy dany zakład wykonuje taką usługe

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zakład zrobi to za ciebie jak tylko wytłumaczysz o co biega , nie znasz obsługi programów graficznych jak widać bo praktycznie każdy program to zrobi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

zakład zrobi to za ciebie jak tylko wytłumaczysz o co biega , nie znasz obsługi programów graficznych jak widać bo praktycznie każdy program to zrobi

dobra znam obsługę podstawową ale w ps się gubię więc powiedz mi o pro userze jak to zrobić...

Opublikowano

czego nie zrozumiałeś ? masz oryginał i chcesz do niego w jakieś puste miejsce dodać jakiś obrazek albo tekst , oddajesz do zakładu oryginał i obrazek który ma byc dodrukowany, pokazujesz obsłudze gdzie mają go dodać i ... i to zrobią bo mająodpowiednie do tego programy czy urządzenia

jak chcesz sam to musisz zeskanowac, potem w skali 1:1 dołozyć to co chcesz , usunąć głowny skan i wydrukować to co dołożyłeś na oryginalnym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...