Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokaż Wszystkie Komentarze Do Statusu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opcja Pokaż wszystkie komentarze do statusu nie działa... tzn odwołuje do profilu i nie pokazuje nic... Tak jest na google chrome przynajmniej...

Opublikowano
Opcja Pokaż wszystkie komentarze do statusu nie działa... tzn odwołuje do profilu i nie pokazuje nic... Tak jest na google chrome przynajmniej...

ja mam Mozille 3.6.8 PL i mi wszystko chodzi ;)

/Edit

- Opcja Pokaż wszystkie komentarze do statusu

działa jak należy ;)

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

no to proszę o aktualizację zgodności z chrome'm jak i dodanie opcji przy powiadomieniach - usuń wszystkie powiadomienia ( w tym wysuwanym menu gdzie jest zamknij )

Opublikowano

sciagnij opere na niej nie mam tego problemu albo cos z przegladarka nie tak jest

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

sciagnij opere na niej nie mam tego problemu albo cos z przegladarka nie tak jest

no tyle to ja wiem ale chodzi o to ze nie wszystko jest zgodne z chrome'm tutaj czyli komenty też a chrome jest fajny chciałem używać opery ale mam za dużo ulubionych których sie nie da przeniesc...

Opublikowano

Mi na chrome nie działa, na mozilli działa na operze też działa ;]

Wina przeglądarki ;//

to też wina niekompatybilności stronki :P tak słyszałem ;d

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na innych przeglądarkach elegancko działa, tylko nie na Google Chrome. To wszystko.

Zamykam. Wyjaśnione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...