Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jewele Sezon 5 Dupe

omgpol007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

soule i blesy dało się tylko bugować na wersjach poniżej 1.01n miedzy innymi 97d+99 / 97d+99i / 97j / 97j+ds / ... ( nie pamiętam wszystkich bo dawno w Mu Online nie grałem :>

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

soule i blesy dało się tylko bugować na wersjach poniżej 1.01n miedzy innymi 97d+99 / 97d+99i / 97j / 97j+ds / ... ( nie pamiętam wszystkich bo dawno w Mu Online nie grałem :>

Nie prawda bo ja za czasów mojej kadencji na globalu kopiowałem je na season 1 i 2 ;)

Co do tematu, oczywiście że da się na season5. Jest to wiele bardziej skomplikowane ale realne ponieważ na obecnej valhalli gmo są już owe kopię. Ale nie licz że dowiesz się jak to zrobić od kogoś ponieważ ten błąd został popełniony za czasów K2 Network Season 2 GMO i gospodarka gry upadła, blessy straciły całkowicie swoją wartość a ludzie narobili masę max. setów co dobiło grę na serwerach hellheim i midgard a wszelkie sposoby zostały zablokowane. Jedynym sposobem na kopiowanie jest samemu dojść do niego bo valhalla trzyma się dobrze i jest jakiś "klimat" gry w przeciwieństwie do hh i mid gdzie właściwie jedynym atutem grania tam dalej jest bitwa o zamek i PvP.

2006-2010