Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Mmorpg Możecie Mi Polecic?

Ethausion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.. cały czas zastanawiam sie w co bym mogł zagrac ;) grałem w wiele gier mmorpg,mmofps i juz mnie one nudza strasznie (Tibia,metin2,Lineage2,runes of magic,combat arms ITP." wszystkie one mnie nudza. a Gdy juz znajduje gre cieszę sie ze wreszcie pogram w cos co mnie wciągnie okazuje sie ze to jakies denne,monotonne jest i wylaczam po 1.5h max . Obecnie gram w counter strika :/ ale za niedlugo mi zbrzydnie ;D i

.Tak jakby zaczeły mnie nudzić wszystkie gry ;d ale może macie cos ciekawego , nowego czego nie ma w wyzej wymienionych grach. Jesli tak to prosze was podzielcie sie :Y bo umre z nudow :)

i srry za ortografie ale poprostu niechce mi sie robic "ą,ę,ż" w kazdym wyrazie ;P

Opublikowano

Popieram baśke:) Real Life plusy: Gra się nie nudzi, na zdobycie eq i lvl trzeba dużo pracować, najwyższa jakość + 4D, nie zacina/zawiesza się, gra jest samodzielna, nie ma do niech cheatów ani botów - 100% Anti Cheat, nic nie przepuści. Minusy: Brak możliwości zapisania i wczytania gry, brak check pointów.

A teraz na poważnie.

Jak cię nudzi komputer to po co siedzisz na nim na siłę? Jeśli język gry ci nie przeszkadza to możesz spróbować C9. Z gier TPP mogę polecić Lost Planet Colonies.

Opublikowano

ok zagram sobie ;d xD. a co mam robić w wieku 14 lat. nie będe sie uczył cały czas ;/ do pracy nie pojde a z chęcia bym to zrobił . 0 rzeczy jest do roboty w moim wieku. a bynajnmiej ja ich nie dostrzegam bo to wszystkiego jestem zniechęcony ponieważ wiekszasc uwazam za debilizm :P srry ale tak jest wg mnie ^^ prawie nic mnie nie cieszy :) wszystko mnie nudzi i denerwuje. Dlatego siedze przy komputerze nie jakos specjalnie długo bo przeważnie to na dworze z kolegami przebywam.. ale sam fakt zeby spędzic 2-3 godziny przy jakiejs ciekawej grze. Basia nie pisz nic lepiej xD

Opublikowano

Co masz robić? No właśnie przebywać na polu(dworze, u każdego inaczej się to nazywa, trochę myli) z kumplami i grać np. w nogę, jeździć na basen (jeśli lubisz popływać/poskakać a masz niedaleko). Możesz czytać książki, czasami można się położyć w łóżku czy gdzieś i porozmyślać nad różnymi rzeczami, nie jakimiś krótkimi do przemyślenia tylko np. na temat religii, lub na temat wszechświata, ale dobra, nie o tym temat. eot z mojej strony, dobranoc: D

Opublikowano

ok zagram sobie ;d xD. a co mam robić w wieku 14 lat. nie będe sie uczył cały czas ;/ do pracy nie pojde a z chęcia bym to zrobił . 0 rzeczy jest do roboty w moim wieku. a bynajnmiej ja ich nie dostrzegam bo to wszystkiego jestem zniechęcony ponieważ wiekszasc uwazam za debilizm :P srry ale tak jest wg mnie ^^ prawie nic mnie nie cieszy :) wszystko mnie nudzi i denerwuje. Dlatego siedze przy komputerze nie jakos specjalnie długo bo przeważnie to na dworze z kolegami przebywam.. ale sam fakt zeby spędzic 2-3 godziny przy jakiejs ciekawej grze. Basia nie pisz nic lepiej xD

Graj w niemieckie/angielskie gry.

Ja sie tak uczylem do sprawdzianu ;x

A na poważnie;

Polecam ci gre:

Siłowania.

Świetna gra.

Prawdziwa trudność. Po co siedziec 3 lata nad wypracowaniem postaci w metinie?

Lepiej siedziec 3 lata w silowni nad wypracowaniem swojej postaci w silowni ;] Dopiero będziesz zadowolony. Prawdziwy Kox :D

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Thx ze wgl piszesz bo to co ja pisze to nawet i dla mnie wydaje sie idiotyczne.Ale poprostu wszystko to co wymieniles wyzej wlasnie mnie nudzi i nie mam zadnej motywacji do tego.jestem nie wierzący : P. i wgl.

a zresztą popatrzcie zaczałem temat "jaka polecaciie mi gre" a temat jest teraz zupelnie o czyms innym . :P ale zreszta jest to dzial "Pogaduszki" więc czemu niby mamy nie popisac o czyms innym? ;)

@Up

Grałem. :D nigdy sobie nie radzilem zbytnio z angielskim. :) zaczałem grac w gry typu Tibia itp :) i starałem sie nawiązac kontakt z graczami z innych krajow. na początku nie wychodziło ale bylo coraz lepiej.. teraz wiecej rozumiem i wgl :P bo tak to nigdy nie rozumialem co nauczyciel do mnie mowi totalnie . a teraz chociaz w polowie to rozumiem :P

Opublikowano

Polecam ci szczerze Dekarona. Znajomości można od razu znaleźć dosyć polaków (nie ma noobków, gra w j. ang.), możesz spróbować tez privów. Bardzo dobra grafika, skilli pod dostatkiem, 7 postaci, no nie wiem co wymieniać. Jeżeli nie pasuje to spróbuj TLBB też dobra gierka z chin, ale jest dostępna wersja europejska (po ang.).

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Hej.. cały czas zastanawiam sie w co bym mogł zagrac ;) grałem w wiele gier mmorpg,mmofps i juz mnie one nudza strasznie (Tibia,metin2,Lineage2,runes of magic,combat arms ITP." wszystkie one mnie nudza. a Gdy juz znajduje gre cieszę sie ze wreszcie pogram w cos co mnie wciągnie okazuje sie ze to jakies denne,monotonne jest i wylaczam po 1.5h max . Obecnie gram w counter strika :/ ale za niedlugo mi zbrzydnie ;D i

.Tak jakby zaczeły mnie nudzić wszystkie gry ;d ale może macie cos ciekawego , nowego czego nie ma w wyzej wymienionych grach. Jesli tak to prosze was podzielcie sie :Y bo umre z nudow :)

i srry za ortografie ale poprostu niechce mi sie robic "ą,ę,ż" w kazdym wyrazie ;P

No stary, to juz przyszedl ten czas, ze wreszcie zmadrzales i wyrosles z bezsensownego grania w glupie gierki, ktore i tak nic nie daja...nie ma co szukac na sile jakis gier, lepiej przez ten czas co masz na sile grac to spij, wyjdziesz na tym lepiej.

Opublikowano

Owned dzieki za link ale nie wyzywaj mnie od czubow plax! xD jeszcze od leniwych w dodatku ^^

@ Up ale robic cos trzeba. xD a spac za duzo tez nie mozna. :D

W Dekarona tez sproboje zagrac thx :P

Opublikowano

On chce jakies ciekawe tytuly a wy kurwa kopiujecie stare teksty i popisujecie sie jacy to z was nie sa satyrycy

Zagraj w Shaiya lub Cabal

aadafafa

Opublikowano
On chce jakies ciekawe tytuly a wy kurwa kopiujecie stare teksty i popisujecie sie jacy to z was nie sa satyrycy

A czym się kurwa różni ten temat od tematów które podał Owned? Na forum jest coś takiego jak wyszukiwarka.

@Topic

Kup sobie CD-Action(17zł), w Tipsomaniaku masz ponad 130 mini-recenzji darmowych gier online(i nie tylko), na pewno coś sobie wybierzesz. A 17zł to nie dużo.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zagraj se w world of warcraft jak nie chcesz bulić kasy to leć na prywaty gwarantowany no life zapomnisz o mamie, tacie głodzie i nudzie... i następnym razem jak chcesz szukać gry która cie wciągnie pooglądaj recenzje na YT albo sprawdź tutaj a tak na serio tu masz linki do free mmo:

mmohut

mmorpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

-.-

Japierdole ,jebani hipokryci.

Niby "Get real life" ,a sami grają w Metina czy co tam po 5-8godzin dziennie...

@Top

LoL,Avalon Hero,LOCO,Neverdaunt:8bit(Jeżeli cię grafika nie przeraża ...),Need For Speed World,Lord of The Rings Online(jak będzie F2P),Dragonica.

Graj w RTS-y ,Racing MMO i będzie git.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ok dziękuje wam za wszystkie propozycje ;) . Napewno zagram w nie jedno MMO ktore mi podaliscie :) a zarazem spluwam na tych co pisali idiotyczne posty.

^^ Dzięki ... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...