Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze/Najpotrzebniejsze Addony.

karciowp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy. Mam zamiar w tym krótkim temacie pokazać Wam wszystkim tzw. addony, które całkowicie zmienią Waszą grę i pomogą w niektórych sytuacjach. Znajdą się tu również takie, które po prostu dodają kilka potrzebnych funkcji bądź estetykę klienta.

Quest Helper - Chyba najpotrzebniejszy addon. Pokazuje nam drogę do questa i pomaga znaleźć potworki, które musimy zaliczyć.

X-perl UnitFrames - Popularny i znany addon. Zmienia wiele elementów interface`u, ale przede wszystkim avatar gracza, celu oraz party. Dodaje animowane portrety w 3D.

SpartanUI - Addon zmieniający w 100% nasz HUD. wygląda zupełnie inaczej niż podstawowy. Umila grę i jednocześnie oczyszcza troszkę ekran.

SexyMap - Uprzyjemnia wygląd klasycznej mini mapy dodając dookoła niej różne, zależne od ustawień powłoki.

Recount - Addon liczący nasze średnie obrażenia zadawane na sekundę, leczenie itp.

Quartz - Addon poprawiający grę wizualnie. Dodaje Duży pasek cast`owania czaru i pokazuje dokładny czas cast`u.

Titan Panel - Wygodny pasek pokazujący naszą ilość golda, pozycję na mapie, lokacje oraz inne informacje, które mogą się przydać.

GearScore - Mierzy nasz GS oraz GS osób które zaznaczymy na inspect.

Auctioneer - Addon, dzięki któremu aukcje nabierają zupełnie nowego koloru. Zmieniony wygląd okienka AH oraz opcja kupowania z zarabianiem zachęca.

Deadly Boss Mods - Większość bossów w grze ma swoje własne skille, których używa. Ten addon informuje nas kiedy i jaki czar zostanie użyty.

AtlasLoot - Wygodna lista itemków, które lecą z poszczególnych, wybranych instancji. Obejmuje dungeony ze wszystkich dodatków patch`y.

NiceDamage - Zmieniona czcionka napisu wyświetlanego Damage`u i Heal`u nad celem.

W miarę czasu i chęci będę dodawać kolejne addony.

Temat założyłem aby ograniczyć spam w innych tematach. Proszę o podklejenie.

Piszcie, co według Was ma być tu jeszcze dodane. Tut 100% by me. Jeśli chcesz skopiować, to dopisz autora.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziekuje bardzo za addonki ;) Przydaly sie. Plusik

21278_23_12_11_6_30_19.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma czegos takiego jak najlepsze addony, kazdy potrzebuje co innego kazdy ma inny gust nie lepiej poprostu dac link www.curse.com?

TA TA WINTOR POWRACA PO RAZ 8 ^^^^ strzezcie sie !

35nakut.png

Legenda
Opublikowano

nie ma czegos takiego jak najlepsze addony, kazdy potrzebuje co innego kazdy ma inny gust nie lepiej poprostu dac link www.curse.com?

To są najlepiej ocenianie i najczęściej używane addony.

A strony takie jak "curse" itp są podane w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/25778-strony-z-addonami/

Legenda
Opublikowano

to po co ten temat skoro kazd szukac sobie umie?

...

Jednak nie każdy :

http://www.mpcforum.pl/topic/286047-potrzebuje/

Ba, jest dużo więcej takich tematów z prośbą o addon.

I proszę nie spamować w tym temacie !

Opublikowano

jestes moderatorem to rob cos z tym a nie taki syf jaki jest w tym dziale -.- porobcie dodatkowe zakladki typu macro , buildy itd.. bo narazie wg me tutaj jest ostry burdel....

po 2 ja nie spamie a jak tak to co? co moze kid mod mi zrobic ciasteczka z herbatka poprosze ;) mam 3 x wiekszy staz na forum wiec nie pouczaj mnie prosze co zle a co dobre;)

jako dzial uwazam caly wow nie same poddzialy tylko ogolem

TA TA WINTOR POWRACA PO RAZ 8 ^^^^ strzezcie sie !

35nakut.png

Legenda
Opublikowano

jestes moderatorem to rob cos z tym a nie taki syf jaki jest w tym dziale -.- porobcie dodatkowe zakladki typu macro , buildy itd.. bo narazie wg me tutaj jest ostry burdel....

jako dzial uwazam caly wow nie same poddzialy tylko ogolem

Nie ma sensu zakładać nowego subforum.

Addony, WoW i Serwery Prywatne zdecydowanie wystarczy.

Jeszcze jeden taki głupi spam i zakończy się to banem.

BTW, nie jestem moderatorem. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...