Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, tyle ze dodam, że moje party, na roc jest juz troche za silne zeby bić Wing Tribe Chaser i Wing Tribe Attacker (85/87).

Mob własnie na roc pada średnio po dziesiueciu sekundach, wieć potrzebuje silnego spawnu. Jezeli ktos zna miejsce na takowe party, to proszę zeby sie podzielił wiedzą.

< W kazdym camp na środku jest lipa, może poza camp 15, gdzie biegają high, żeby sie taxować ;] >

Ciekawy jestem co wymyslicie.....

< opcjonalnie moze byc Rocky, oczywsta jedyny warunek to silny spawn >

Opublikowano

Jak w temacie, tyle ze dodam, że moje party, na roc jest juz troche za silne zeby bić Wing Tribe Chaser i Wing Tribe Attacker (85/87).

Mob własnie na roc pada średnio po dziesiueciu sekundach, wieć potrzebuje silnego spawnu. Jezeli ktos zna miejsce na takowe party, to proszę zeby sie podzielił wiedzą.

< W kazdym camp na środku jest lipa, może poza camp 15, gdzie biegają high, żeby sie taxować ;] >

Ciekawy jestem co wymyslicie.....

< opcjonalnie moze byc Rocky, oczywsta jedyny warunek to silny spawn >

Moby 92+ są tylko w Jangan Cave.... Więc tylko coś tam znajdziecie.

Opublikowano

Spróbuj w b3 poszukać coś, najlepiej znajdź miejsce gdzie nie będziesz padał, ale moby będą na tyle silne byś ich nie zabijał na 5 skilli

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Aż mi słabo jak to czytam....

Wiem ze 92 sa tylko w B3.

A co do drugiej odpowedzi : jak czytałes moj post, to wiesz ze latam w party i napewno moba na 5 skili nie zabije, ponieważ tych skili bedzie znacznie wiecej.

Padanie... hmm... warlock sam dostaje kolo 1,5 dmg na rocky <moby 88>, ale juz w party banalnie maleje do 200. Wiec co mnie w B3 zabije ? chyba tylko uniq.

Polatac i poszukać spotu, kolejna ciekawa mysl. Głownie zrobilem ten temat zeby własnie nie latac i nie szukac, skoro ktos mogłby znac miejsce z dobrymi mobami z silnym respawnem.

Mówiąc inaczej : potrzebuje wspołrzedne lub mapy z zaznaczonym X, gdzie jest dany spot. Na mobach 87-92 <- to znaczy tez, ze nie boje sie bić z GP lvl 92.

Chodzi mi tylko o silny respawn i mocniejsze moby, niż te na których aktualnie siedze.

Opublikowano

Aż mi słabo jak to czytam....

Każdy pomaga jak może więc nie wiem po co takie teksty.Sam wiesz że moby w rm są do 88 i są to rocky.Więc jak jest was w 8 niech każdy pójdzie w cave jangan i coś na pewno znajdziecie.

Opublikowano

Spot b3 moby(nie pamietam czy 92 czy 93):

To jest ukryta treść, proszę

Spot 95 moby +uniq

To jest ukryta treść, proszę

Fajne spoty ;] wiem bo sam tam expilem w pt

PS jezeli probowalbys solo w b3 to nie ma sensu bo zwalony spawn, najlepiej isc do c11 na ktoras strone(nie na srodku) i tam expic ;]

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...