Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z ZSZC a mianowicie za gdy zmieniam ip(bez różnicy czy na te waterowe czy fire) w srproxy za każdym razem włącza mi się fire. próbowałem edxsilkroadloader_lite ale pojawia się problem PK2Reader couldn't open .txt file, próbowałem także po prostu spatchować media lecz tu także jest błąd runtime error '63' bad record number. Próbowałem każdego media znalezionego na mpc i nic

proszę o konkretną pomoc lub udostępnienie gotowego media na water. thx

post-103988-1270808289,03.png

33547.gif

Opublikowano

a masz client od ZSZC >? bo wyglada na to ze chcesz z SrProxy na czysto odpalac a to glupiego robota bo zanim wbijesz to crashe cie wykoncza ;D

najlepiej sciagnij od nowa zszc client patche zrob oddzieliny folder sro zszc i wbijaj przez privat_server_loader

jak chcesz z botem to sciagnij ZSZC MediaPatcher.exe wsadz go do folderu wloncz patch poczekaj na done i reszte wiesz wylonczyc Gadu przed wlonczeniem proxy itp

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

mam clienta do zszc, na czysto wszystko śmiaga , wbijam właśnie przez loadera, z media patcherem też nie działa

jakby ktoś z water mógł niech zarzuci swoje media

post-103988-1270808289,03.png

33547.gif

Opublikowano

Ludzie co to sie dzieje ... ;P a co ma media water/fire ? zszc to zszc wbijasz na czysto to znaczy ze ogolnie dziala czy jak bo nie do konca rozumiem jak tak to sciagnij sobie privat_server_loader i bedzie smigac jak nie sciagnij z officialnej stronki ZSZC + patche i nei bedziesz mial problemu z media czy czyms innym bo tak prawde mowiac to ciezko co kolwiek wywnioskowac z twoich postów.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png