Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Bugów Enemy Territory

RaZoRPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc robię tu spis bugów w ET, jeśli temat się rozwinie - proszę o podpięcie. Podam na rozgrzewkę kilka bugów, napiszę gdzie sprawdzone i gdzie działa. Temat postaram się aktualizować, ale gdy jakiś mod zobaczy, że temat został zaktualizowany (bugi od userów zostaną podane w poście głównym) to usunie posty tych, którzy zostali już zaktualizowani, to taka moja prośba :D Bugi podawajcie i odkryte osobiście i te które znajdziecie w necie.

To jedziemy:

Covert ops z smg:

Dla axis (Cvops z mp40). W konsoli wklejacie/wpisujecie

/team r 4 3

Dla allies (Cvops z thompsonem). W konsoli wklejacie/wpisujecie

/team b 4 8

Bug sprawdzony na 2.55 Jaymod - Działa (jeśli ktoś może niech przetestuje na innych serwerach, z innym modem i patchem)

FG42 snipe bug

Dołącz do teamu i wybierz CVOpsa z FG42 > Połóż się > Przybliż(Domyślnie PPM) > Wstań (Naciskając ponownie przycisk położenia się lub naciskając spację [klawisz odpowiadający za skok]) By bug działał nie możesz się teraz ruszać

My widzimy, że stoimy, natomiast przeciwnicy widzą tak, jakbyśmy leżeli. Hitboxy są normalne, tak jakbyśmy stali, ale przeciwnik jak już pisałem widzi, że "leżymy".

Bug niesprawdzony, proszę kogoś o przetestowanie.

Nieskończona ilość powietrza w wodzie

Odpal ET z minimizerem > Jak już będziesz w wodzie i będzie ci się kończyło powietrze zminimalizuj et > Po 0,5 sek zmaksymalizuj et (Domyślnie alt+z) > Teraz masz pełną ilość powietrza, gdy znowu będzie ci się kończyć to powtórz czynność i tak w nieskończoność

Bug niesprawdzony, proszę kogoś o przetestowanie.

Beczka na railu By t3ix

Wszystko pokazane na filmiku :)

Bug sprawdzony, działa na chyba wszystkich modach i patchach

Słup na oasis i palma na gold + dema

Podchodzimy do słupa/palmy (pokazanych na demach) tyłem, kładziemy się i idziemy w tył (domyślnie S) aż przy słupie/palmie zacznie nas podrzucać, wtedy do tego poruszania się w tył (S) poruszanie się w prawo (D) i trzymając oba przyciski trzymamy do oporu aż wyjedziemy na sam szczyt.

Wszystko róbcie na podstawie dem, które właśnie nagrałem. Oto skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=bf414b57c3b4dd6196af3fc0a41f9738769f91cd34e5d8cac5610ab6a1f72630-1284198219

A to już download dem:

http://www.speedyshare.com/files/24201091/bugibyRaZoRPL.rar

Jeśli ktoś chciałby reupload to napiszcie, postaram się upnąć.

Bug sprawdzony, działa na wszystkich modach i patchach

@Informacja Dema wrzucamy do folderu z ET\etmain\demos (domyślnie: C:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain\demos), jeśli nie ma folderu demos to go stwórzcie.

Na razie tyle, podawajcie swoje bugi, będę dopisywał i pisał od kogo został przysłany.

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy bugami

RaZoRPL

Opublikowano

Niestety nie mam <jeszcze> takich uprawnień :P a raczej nikt tu nie zajrzy prędko :angry: (ten post też do kasacji)

Opublikowano

hmmm a znacie coś na kampanię w Afryce ? Siwa Oasis, ta niby Normandia i Gold Rush ? często gramy w szkole, i chciałbym że tak powiem się popisać ;D ( Tj już pokazałem przydało By się coś innego ^.^ )

@edit

thx ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

uu, to nie wiedziałem. Jak grałem to nikt nie wpadł na taki pomysł żeby rzucić molotova. Grałem głównie na serverach do których miałem pełny dostęp do ustawień, i molotovów nie było :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...