Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stary Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Od pewnego czasu poszukuje Metin2 z 2008roku, tego pod PRV, by dało się na nim zainstalowac MODA od kamera, lecz niestety nigdzie go znaleść za ch** nie moge (za przeproszeniem)

Na forum niby pełno linków, w Google też niby pełno linków, lecz pełno jest już nieaktywnych / starych . Raz z MPC nawet sciaglem, i okazalo sie że to metin2 US <Joke> ^^

Za pomoc bardzo dziękuję, proszę o link z jakiegoś fajnego hostingu upleadujacego.

Można liczyć na nagrode która jest +, + w każdym napisanym poscie ! :) Lecz bez spamu :P I proszę o niepisanie durnych postów typu : " Zobacz w google, " Sam sobie poszukaj i sprawdz czy to bedzie odpowiedni :)

Opublikowano

@UP skad moglem wiedziec ze takie linki beda w "Wszystko potrzebne do stworzenia wlasnego tematu" Do ciebie pretensji nie mam, ale powinni takie linki podkleic, w odzielnym temacie i w dodatku aktualizowac

Dzieki za 2 linki,

Opublikowano

@UP skad moglem wiedziec ze takie linki beda w "Wszystko potrzebne do stworzenia wlasnego tematu" Do ciebie pretensji nie mam, ale powinni takie linki podkleic, w odzielnym temacie i w dodatku aktualizowac

Dzieki za 2 linki,

dokładnie ... popieram to

- trzeba przeglądnąć całe forum ;x

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.