Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Szybko Ubić Gp ?

Gaspar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale granie z nobkami którzy giną na 5 fali nie daje zbytniego dużego exp i Gp :( może ktoś ze mną pogra i ponabijamy razem ? oczywiscie uzywajac haxów ^^ hi hi

Opublikowano

Ale granie z nobkami którzy giną na 5 fali nie daje zbytniego dużego exp i Gp :( może ktoś ze mną pogra i ponabijamy razem ? oczywiscie uzywajac haxów ^^ hi hi

Ginąc na 5 fali masz ośc EXP i GP ...bo już na 4 fali masz tyle samo EXP i GP co na 5....więc ja gram tak:

-Cabin Fevar - 4 Graczy - 5 fala giniemy wszyscy i mamy dużo EXP i GP

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

na 5 fali możesz dobić do ok. 150 expa i gp, grając oczywiście bez hacków, napisz w temacie "Wspólne mecze" kiedy postawisz rooma itp. że hacki mile widziane i ktoś może wpadnie np. taki ja z telekillem i dostaniesz sporo + przejdziesz fireteam

Opublikowano

Oo hoho przydało by sie jeszcze nigdy nie przeszedłem fireteam z zombie a co za to się dostaje ?? I czemu mój telekill z MPGH hacka nie dziala na zombie ? nie widzi ich tylko lapie playerów ;(

Opublikowano

Oo hoho przydało by sie jeszcze nigdy nie przeszedłem fireteam z zombie a co za to się dostaje ?? I czemu mój telekill z MPGH hacka nie dziala na zombie ? nie widzi ich tylko lapie playerów ;(

Jak przejdziesz hard to dostajesz maske i za extreme tez tylko oczywicie lepsza :)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Polecam klanowy fireteam na haxach wtedy dostaniesz nawet 400 exp i 300 gp jednorazowo a 1 gre.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

400 expa to malutko kiedy ja wyciągam bez haxów nawet 700 expa i 800GP

FireTeam z kolegami i tylko tyle ewentualnie SPY Hunt ale tu trzeba grac 15 min i nie zawsze będziesz tym super spy.

<3 <3 <3