Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Mój Szybki I Pewny Zarobek Na Malym Lvlu ;-)

haya91

Czy przydał sie wam ten TUT  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyda? sie wam ten TUT?

• Tak
      8
    • Nie
      6
    • Srednio
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czytałem duzo poradnikow o szybkim zarabianiu na tym forum np o IMHA, dropie kk czy marmurow, stawianiu postaci kolo kowala z easymetinem i podnsozeniem przedmiotw...

przetestowałem wszystkie ale najszysbzy sposob na zarobek inwestujac praktycznie grosze w zrobienie dropChara jest zarobek na medalach...

Tu własnie chciałem sie z wami podzielic moimi sposobami

Zacząłem tak:

1.zrobilem wojownika mentala 15-19 lvl

2. rozłozyłem skille w atakujace (duchowe uderzenie, tapniecie, walniecie , uderzenie miecza ) po 1 punktcie a reszte w silne ciało a staty 2 wita 1 siła (duzo sily nie potrzbea gdy mamy dmg-hacka)

3. Eq mi wystarcza miecz na 5 lvl +6 mnisia +6 hełm +6 tarcza +6 ( w zupełnosci wam to wystarczy)

4. Dochodzimy do jakiejs noobskiej gildii zeby tylko oddawac expa

Kiedy mamy juz zrobioną naszą postac na medale , mamy podstawowe eq i jestesmy w jakiejs gildii zeby oddawac expa aby nasz lv stał na np 16 poziomie udajemy sie do latwego lochu małp w drugim miescie:

ODPALAMY EASY METINA WRAZ Z DMG HACKIEM.

USTAWIAMY BOTA W TYM MIEJSCU NAJLEPIEJ

mapaac.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I CZEKAMY NA DROP MEDALI

Przez ostatnia godzine droplo mmi 5 medali na jednym charze ( x3 jesli mamy 3 konta to okolo 15 medali u mnie jeden medal kosztuje 350k - zarobek okolo 5kk na godzine)

Dziennie bez podwojnego dropu potrafie zarobic okolo 30-40kk z 3 dropkow spokojnie...

Poleci Ci tu tez marmur poli (600k), ebonitowe kolczyki,(600k) srebrna branzoletka (300k) czasem jakies buty z hp (raz droply mi 1500HP) dodatkowy zarobek :)

POLECAM USTAWIC EASYMETINA TAK ABY NIE PODNOSIL SMECI TAKICH JAK NP JEDAITOWY DZOWN , ZBROJA NA 10 LVL ITP .

Po 2 dniach dorobilem sie na glownego Chara helmu na 21 lvl +9 i ebonitek 9 Dzis to tego dokupilem sobie branze 1500HP ;)

Polecam zarobek :)

Licze na + na zachete to moj pierwszy TUT

edit// Niechacy umiescilem temat w złym dziale prosze o przeniesienie MODka do dobrego działu

P.S ceny rzeczy zaleza od serwera :)

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

heh niezle ;)

bylo juz pare razy ale i tak jest dobry....

ja mam dobrego neta wiec pojdzie +5 droperow

wiec okolo 60-70kk pzdr

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Było wiele razy al dam + na zachętę :D 50 znaków :/ iiiiiiiiiiii

Było ale to naprawde lepszy sposb na zarobek niz np IMHA :) i duzo łatwiejszy ;) nie trzbea takiego pro EQ :) na syzbki i mily zarobek ;) Przy okazji jak ktos nie ma konia moze go szybko i latwo zrobic ;)

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Ja tak robię do 2 tygodni :-). 2 kompy i naraz wystawiam 12 droperów!!!. w te 2 tygodnie zarobiłem na parte+9

Opublikowano

Fakt tutek ładny xD

Leci + ;)

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

ja juz wole na perłach

na s2 zarobiłem juz na duzo rzeczy między innymi bransoleta 1500pz buty 1000 pz ebo +7 bede kupował na +9 i naszyjnik 1000 pz

fms +6 sr 26 i smocza +8 bede kupował +9

niedługo dodam dodam filmik na yt jak otwieram małze i wkładam kd deffa do smoczej +8 i pokaze swoje eq

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...