Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redeme Code

anonimous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym was się spytać kiedy code: "9dragons" będzie nieaktywny czyli kiedy już będzie przeterminowany i nie do użytku. Pytam się ponieważ mam 2 lvl i mi się nie opłaca go aktywować tera czyż nie mam racji? Tak więc kiedy on będzie przeterminowany żebym mógł go wpisać w ostatniej chwili? Pytam się głównie moderatorów itp. bo oni raczej powiedzą prawdę a jak już doznałem przykrości na innym forum tak więc nie ufam memberom wybaczcie moje złe zachowanie. Podejrzewam a raczej się domyślam że do następnego patcha jeśli tak to kto wie kiedy patch wychodzi? Z góry dziękuje.

Opublikowano

Czemu się nie opłaca? przecież na nim szybciej wbijesz level i kasę a nie bawić się i czekać do ostatniej chwili

No bo na 2 lvl nie ma broni fajnych dla premium... Są dopiero od 11 levca np takie PSG albo G36 a ja w 10 dni nie dobije 11 rozumiesz? A znasz może odp na moje pytanie w temacie?

@Edit: Fakt gold premium +50% expa ale są hacki na takiego premium który daje ten bonus (szkoda ze broni nie da sie kupic ale fajnie ze +50% Exp up)

Opublikowano

Koleś..w haczkach masz tylko wizualne to 50%exp+ to jest tak zrobione żebyś wiedział ze tak masz przy prem..ale to nic nie daje...;P

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

proponuję ci zakup PX-ów

bedziesz mial +... expa i szybko wbijesz. A jeśli chodzi o kasę to masz coś takiego jak promocode.

kupujesz PX-y wbijasz lvl i masz nagle 11... na PX-ach idzie po 20% na dobrym skillu.

Uczeń
Opublikowano

Jak mnie ludzie śmieszycie od 1-10 w 12 h.. to ładnie non stop bez odchodzenia od kompa i napierdalanie cqc tylko ..co za dzieci uzależnione ahahahahh....

Opublikowano

jak nie wiesz to się nie odzywaj... kupujesz +EXP każdego rodzaju i super mastera i zostawiasz room ffa z auto startem na anty afku i sam ci wbija lvl (minus to slabe kd)

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Koleś..w haczkach masz tylko wizualne to 50%exp+ to jest tak zrobione żebyś wiedział ze tak masz przy prem..ale to nic nie daje...;P

Ale na moje przelicznia za czasów kiedy medyk miał fajne google i był blondynką to to działało... Ale wracając do tematu, dziękuje wam wszystkim za te odp jestem wam wdzięczny! Ale tera mam inne pytanie... ^.^ czy moge normalnie wymienić w kantorze zł na $ wpłacić do banku i przelać np. na paypal'a?

@Edit: Mówicie zebym se pokupywał dodatki wszelkie co dają +expa a zapomnieliście ze mam ledwo 40k? ;/ a z tego co widziałem te bonusy są drogie... ledwo starczy mi na 2

albo wcale mi nie starczy.

Opublikowano

Zrób nowe konto spectra + 25% expa aktywuj premke wbij 11 lvl i kup bronie co za problem? Dla mnie żaden.

A jak aktywować spectrum prosze ciebie?

@Edit@Paulina224: Ja chyba z tobą grałem 3 dni temu :D....

Opublikowano

Ja wiem jak ale nie powiem..podpowiedz taka poszukaj w google stronke z rejestrowaniem konta do warr z spectre m4 i 25%exp+ i speed5%+!!:)pomogłem daj +

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Ja wiem jak ale nie powiem..podpowiedz taka poszukaj w google stronke z rejestrowaniem konta do warr z spectre m4 i 25%exp+ i speed5%+!!:)pomogłem daj +

Przykro mi nie pomogłeś mam tera 4 new konta z 1 lvl bez spectrum chyba źle mówisz... Bo znalazłem tylko 4 stronki takie i nic mi nie dały. Podałbyś link wtedy byś pomógł a tak nic... (I nie czekam na gotowca bo jak spojrzeć na czas napisania tej odpowiedz a odpowiedzi maciora to chyba jest różnica i widać że szukałem)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...