Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Chapter 3

mysz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którego ma być chapter 3? bo bedzie tam AW50F od 26 lvl i WA2000 od 21 lvl (nie jestem pewien czy od 21 lvl) i może coś tam jeszcz. To prosze o odpowiedź kiedy bedzie chapter 3

Opublikowano

Nie pierwszego tylko we wrześniu a jak widzisz to do konca września kupa czasu ale jak załorze się to 10 albo 20.Wiem tylko że ta nowa snajpa ze 100% damage będzie na 21 a co do AW50F to niewedziałem ale do prawda bo coś się wydaje że broń zmiejszą celnośc i dupa nie będzie dałó się łatwo trafić tak jak z tą bronią na 21 lvl jedyna dobra broń za dinary to k1 reszta gówno tak samo jak tar miał więcej damage jak był na g1 a jak dali na dinary to teraz lepsze jest m4a1 albo ak47 w 100% napewno nie będzie celna pewnie 80%

dajplusa.png
Opublikowano

z tego co sie dowiedzialem chapter 3 ma wejsc w pazdzierniku lecz rzeczy beda dodawane stopniowo bedzie miedzy innymi:

Tryb Hero Mode

Tryb Zombi Mode

Mapa Bio Lap

Kostiumy i wiele wiele wiecej :)

wiec zostaje nam jak zawsze czekac moze dostaniamy prezent na gwiazdke :D

Opublikowano

A PAMIĘTACIE CHAPTER 2 ? ( jeżeli chcecie 3 to grajcie na Koreanie a nie ^^ ) ale fajnie jak dadzą :) mnie te kostiumy interesują

( dla mnie chapter 3 to zadna nowość :) ) grałam na Brazylijskim Korea i tp ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...