Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto W Wr ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do normalnych user oraz tych co znaja pytanie aby zmienic pass ;P... Czy ktos moglby dac pograc na swoim koncie gdzie ma takie bronie jak mp7a1/scorpy/famas. Sam bym sobie pograł ale nie mam odpowiedniego lv'a a za G1 nie moge gdyż jeszcze nie zarabiam a cala kasa posza nad morzem xD:D. Wiec pytanie do was czy ktos moze konto udostepni (Oczyiscie na PW pisac) z gory thx mam nadzieje ze ktos Da pograc z 3/5dni aa jesli chodzi o wiek to mam 15lat :) wiec nie bac sie ze zrobie jakies bagno ratio utrzymuje 1:7 i nie gram na Hackach :P

Opublikowano

Pfff... Tak na pewno a po tych 3-5 dniach ten szczęściarz co ci dał pograć to straci pass'y i na tym się skończy gra ;-D

Jestem pewien że ci nikt nie da pasów bo nikt nie jest na tyle głupi żeby zaufać nieznajomej sobie osobie a możliwe, złodziejowi !

UMIESZ LICZYĆ ? LICZ NA SIEBIE ! <--- każdy ci to powie ^^

jon0pro.gif

signum_jon0pro_1_0_Warrock.jpg

Opublikowano

utrzymuje 1:7 i nie gram na Hackach :P

Nie no kox ^^ To ratio 0.14 by utrzymał xD

Nie gra na hackach, a pierwsze co to pisze taki temat na mpc xD

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Powiedz jak niby mam komus ukraść konto skoro nie znam jego daty urodzenia i podpowiedzi do Hasła -.- ?

A napisalem ten temat tu bo nie chcialo mi sie szukac innego forum ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...