Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę się połączyć z FTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę połączyć się z FilleZilą.Z bazą przez Navicat łącze się normalnie ale z FilleZili wyskakuje mi "Uwierzytelnianie nie powiodło się.Błąd krytyczny.Nie można połączyć się z serwerem." Wpisuje IP z końcówką 100 port 22 czas na połączenie zmiejszyłem do 0 ale nadal połączyć się nie mogę. Czy wie ktoś gdzie zrobiłem błąd???Może trzeba zrobić jakąś konfiguracje prosze o szybką odpowiedź ;) Będzie 5 i + xD

*Mod zapomniałem o prefixie przepraszam ;(

2262874723.png

Opublikowano

A może mi ktoś powiedzieć dlaczego kiedy wrzucam plik do honkong poprzez fillezile do wyskakuje mi że wszystko pomyśle się udało i kiedy wyłącze fillezile i robie reset serwa to plik który wrzuciłem ma 0kb i powtarzam operację i nadal to samo;/ Na dodatek nie mam dostępnej opcji pobierz plik. Czy ktoś może mi pomóc? z połączeniem sobie już poradziłem dziękuje wszystkim za pomoc już daje + i 5 ;)

2262874723.png

Opublikowano

Nigdy po czymś takim nie rób resetu tylko wyłączaj i włączaj ponownie... bo się kasuje to chyba logiczne ze reset to przywrócenie serverowi ustawień sprzed ostatniego włączenia....

Pozdrawiam ! :)

baranx3.gif

W grze Zawsze Rocky

kbud.png

Pierwsze 10% - 07.09.10 17:10

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...