Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy!] Rozdzielczość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wie ktoś jak zmienić tą cholerną rozdzielczość aby można było grać w ''16;9''? Nie wiem jak to inaczej nazwać . Po prostu mam czarne paski po bokach, gdy włączę CA.. Może to od windowsa 7 bo ostatnio miałem robionego formata z XP na 7.Próbowałem zmienić rozdzielczość w ustawieniach ale to nic nie daje >.<

PS.Na XP nie miałem takiego problemu

PS2. Będą - i + jak kto woli.

Opublikowano

nie wiem jak to napisac ale sprobuje wejdz w Combat arms zaloguj sie i tam masz taka gwiazdke czy cos i tam bedziesz mial rozne rozdzielczosci wybierz sobie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja mam telewizor lcd 42cale 16:9 podłączonego pod kompa i mam rozdzielczość : 1360x768 Windows 7

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

up.tak, bardzo trudne !.... nie bede przestawial co chwile rozdzielczosci zeby zagrac a potem miec na calym pulpicie 2 ikonki bo taka rozdzielczosc.... jakos w tym pier***onym XP było dobrze. bez zadnego przestawiania

@mario- próbowałem to robić ale nie pomaga . nawet nic się nie zmienia

Opublikowano

Nie kminie czegoś xD

Przecież w CA normalnie wybierasz taką rozdzielczość i powinno być OK.

Jeżeli masz paski po bokach to znaczy że źle masz w ogóle ustawioną rozdzielczość na kompie !

@DualCorePL

Ja przy 22" LCD mam już 1920x1080 więc trochę dziwne że masz 1360x768 przy 42" ...