Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje konto zostało zbanowane, podejrzewam ze za niedozwoloną nazwę postaci czyli: KUTESIARZ

Chciałem się odwołać ale nie wiem jak ;/

Czytałem temat Sommer'a :

To jest ukryta treść, proszę

I na e mail dostałem taka wiadomość:

Dear Metin2 Player!

Unfortunately we have to ban the account fubian due to a breech against our terms and conditions. The reason for the ban is:

niedozwolona nazwa postaci KUTESIARZ s14

The account will be banned until Permanent.

If you have a question concerning this ban, our customer support service is happy to help. You can contact our staff via support.metin2.pl

If you have any questions concerning payments or bans made via our payment department, go to support.gamepay.de/index.php?lang=en.

You can find out more information about the game, the terms and conditions and our customer support on our official website www.metin2.pl.

Kind Regards,

Your Metin2 Team

Teraz nie wiem skąd wziąć ten klucz itd.

Proszę o pomoc, wytłumaczcie mi co mam zrobić będę wdzięczny.

Opublikowano

Nick jest poprawny nie ma w nim nic obrazliwego moze im sie skojarzylo z kutasiarz :P Juz sie nie odwolasz bo co powiesz literki ci sie pomylily jak miales 1 lvl to bys sobie nowy zrobil podziekuj teamowi :*

Opublikowano

A jeśli to jest przez nazwę to dlaczego wcześniej nie napisali, postać jest znana na serwie (chociaż ma tylko 45lvl) a gram ponad rok to by wcześniej zbanowali.

Ostatnio używam DMG i SH pewnie dlatego dostałem bana, tylko dlaczego napisali: niedozwolona nazwa postaci KUTESIARZ s14 ?

Specjalista
Opublikowano

Jakbys chcial dalej pisac o odwolanie sie od bana to jak chcesz zajzyj na moje posty wczoraj dokladnie w jednym poscie napisalem jak to zrobic ...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

2xUP

nie wiem jak się patrzy w kogoś posty, ale jeśli chodzi o temat Sommera to tam jest napisane: ale rozumiem ze jak dostane bana to ten klucz i suma kontrolna mi przychodzi na e-mail, i jak to wpisze to jakby znajdę tego swojego bana i używam opcji skarga i pisze dlaczego mi maja odbanowac i wychodzi na to ze na e mail powinna mi przyjść suma kontrolna i klucz a niestety nie dostałem, w 1 poście podałem treść wiadomości którą dostałem na e mail

@EDIT: XTheX thx za pomysł na pewno się przyda :)

Specjalista
Opublikowano

Wlasnie tak jak w tamtym temacie masz tam mojego posta z wyjasnieniem jak sie odwolac...

@XTheX dobre to z tym kutasem ;D

@down jak dostales bana do powinno ci przyjsc na emaila ten klucz i ta suma....

1365526782-U231645.png

Opublikowano

no tak ale skąd wziąć ten klucz i sumę kontrolną ?

Musi Ci przyjść na e-mail na który masz zarejestrowane to zbanowane konto, poczekaj chwilę ( ja ostatnio czekałem 3h na tego e-maila )

Jeżeli nie przychodzi pisz na support.metin2.pl

Opublikowano

wytłumacz to tak:

To jest ukryta treść, proszę

* kutas – dekoracyjny element ubrania

* Kutas – wieś na Węgrzech

Jak coś im nie pasuje to daj im link

hahahahahah dobre :D :D jak im to tak wytłumaczysz to bana zdejmą ci na 100% :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...