Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe Brylki Na Yt2Game

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Otóż ostatnio dużo osób pisze na tym na serwerze, mianowicie o bugu na darmowe bryłki. Zna ktoś taki bug na yt2game? Będę wdzięczny za wytłumaczenie. Najlepiej na PW. Bo tak każdy będzie miał eQ na 99lv... Ale jak chcesz to możesz to tu zamieścić. Nie znalazłem tego na mpc, więc się pytam.

@widzę, że dostaje - od neo...

Pzdr.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tez By sie Przydal :) Bo Aktualnie Zbieram Na Zwoj Boga Smokow :)

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Co do bugu, to włączasz kilka metków (trzeba dość dobrego kompa), na każdym logujesz się na osobnym koncie, komendą /bot ustawiasz kupowanie i sellanie (yangbug) niebieskich potków u handlarki i tak na każdym koncie (to działa na zminimalizowanym metku). W dzień można tak natrzaskać b. dużo bryłek :)

@ IssAc1996

Jak chcesz zwój boga smoków, to polecam chodzenia na każdy konkurs OX i po prostu weź poszukaj jakiegoś gracza bez zbroi w broni na 99 lvl i za nim chodź :) Nie zawsze Ci się uda, ale w końcu coś wygrasz ;) A nagrody są bardzo fajne :P

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Co do bugu, to włączasz kilka metków (trzeba dość dobrego kompa), na każdym logujesz się na osobnym koncie, komendą /bot ustawiasz kupowanie i sellanie (yangbug) niebieskich potków u handlarki i tak na każdym koncie (to działa na zminimalizowanym metku). W dzień można tak natrzaskać b. dużo bryłek :)

@ IssAc1996

Jak chcesz zwój boga smoków, to polecam chodzenia na każdy konkurs OX i po prostu weź poszukaj jakiegoś gracza bez zbroi w broni na 99 lvl i za nim chodź :) Nie zawsze Ci się uda, ale w końcu coś wygrasz ;) A nagrody są bardzo fajne :P

ta tylko o któej ten ox xD

@Edit

A jakie sa nagrody ^^

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

ta tylko o któej ten ox xD

@Edit

A jakie sa nagrody ^^

W którymś temacie o YT2Game masz napisane o której są OX, dziennie chyba ze 3 albo 4 razy ;P

NAgrody są przeróżne:

Zwoj boga smoków, instr sztyletu, instr 1 recznej, bryłki itd Ale są też niekiedy jakieś syfne typu syriusz itd

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Opublikowano

Brylki są po 400kk. nie rozumiem... jak pojde do innego krolestwa to kupie bryly po 0 yang?

@już kapuje... ;x

to chyba nie będzie działać. ide sprawdzic

@nie ma tego bugu ;/

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@UP

Wystarczy, że cena będzie wynosić powyżej 667kk -.-'

667kk * 3 = 2001kk = 2.01kkk = cena wynosząca 0 yang (bo maximum yang to 1,99 kkk).

Nie wiem po co niektórzy userzy piszą coś takiego nawet nie znając cen na tym serwerze...

Dorianix123 - to, że piszesz każde słowo z dużej litery nie zrobi z Ciebie fajnego, lol.

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Opublikowano

Bug na darmowe bryłki??

Nie.... Napewno nie ma....

A te naciągacze co podają strony żeby podać login i hasło ....

To tylko konta zapierdalają i tyle ...

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...