Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kilka pytan dotyczacych tej gry a wiec:

1. co to jest grade i co ono daje bo mam taka bronzowa wiem tylko ze dzieki niej mozna wejsc na serwa Black Market

2. do czego slurzy taka ramka ktora jest jak wybierasz serwa i chanela(wiem tylko ze tam mozna wpisac nick gracza ale nie wiem poco)

3. ile razy respi respawn token jak kupisz jednego bo to raczej gowno jezeli kupiles to i niechcacy raz dedles

4. to raczej prosba a nie pytanie, mogl by mi ktos zrobic liste z lvl'ami na ktorych dostaje sie itemki (profesional i veteran)

5. jak to niektozy maja kolorowe nicki(i czy one cos daja)

jesli bede mial jeszcze jakis problem to zedytuje tego posta wiedz prosze o nie zamykanie tematu :)

Opublikowano

mam kilka pytan dotyczacych tej gry a wiec:

1. co to jest grade i co ono daje bo mam taka bronzowa wiem tylko ze dzieki niej mozna wejsc na serwa Black Market

2. do czego slurzy taka ramka ktora jest jak wybierasz serwa i chanela(wiem tylko ze tam mozna wpisac nick gracza ale nie wiem poco)

3. ile razy respi respawn token jak kupisz jednego bo to raczej gowno jezeli kupiles to i niechcacy raz dedles

4. to raczej prosba a nie pytanie, mogl by mi ktos zrobic liste z lvl'ami na ktorych dostaje sie itemki (profesional i veteran)

5. jak to niektozy maja kolorowe nicki(i czy one cos daja)

jesli bede mial jeszcze jakis problem to zedytuje tego posta wiedz prosze o nie zamykanie tematu :)

1. grade określa w pewien sposób ilość kupionego nx, dzięki niej tylko możemy wejść na ten serwer tylko dla nx (milej się gra w FT)

2. służy ona do tego żeby szybciej sprawdzić swoje staty, Gp, nx itp.

3. chyba 1 token na 1 życie (ale mogę się mylić)

4. niestety nie mogę, taka lista była gdzieś na forum, ktoś już o to pytał.

5. kupili sobie za nx zmianę koloru nicku, daje to tyle że wyróżniasz się z tłumu ...