Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter Nie Rozpedza Sie Jak Powinien I Zmula?...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem ze skuterkiem

Zipp Basic

4suv

i mam taki problem ze odpale go jest all gitnie no i zaczynam jazde jade te 25-35 i jak chce przejsc na wyzsze obroty tak jakby szarpie , zmula? przerywa itd. poprostu nie moge jechac szybciej

(predzej jechalem nim 55-60)

nie wiem co to moze byc pytalem qmpli i nic nie pomogli

skoncze pisac temat to ide sprawdzic czy wszystklo ok ze swieca wyczyszcze filtr powietrza itd

a wy jak mozecie powiedzcie czy wiecie o co biega czy wam tez tak robil kiedys

Ps. Skuter jest nowo kupione ma z 2-3 miesiace i nie chce za duzo grzebac bo gwarancje strace ale mowcie co wiecie...

Ps.2. Pewnie myslicie se co ja tu pisze ale juz predzej wam powiem ze sie na takich sprawach nie znam dlatego was pytam

Czekam na odpowiedzi i jakakolwiek pomoc

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Blokada prędkości? ;o

@down

Poproszę w jego poście o znaki interpunkcyjne, duże litery.

"predzej jechalem nim" wtf? predzej?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Blokada prędkości? ;o

Lol wiekszej durnoty nie widzialem...przeciez napisal, ze wczesniej jezdzil 50, to chyba logiczne, ze jak wczesniej jechal tyle to mu nie bedzie odcinac teraz przy 35 lol ...pierwsze sie zastanow jak cos pierdolniesz...lol

@topic

wez se gaznik przeczysc, z drugiej strony wszystko jest jasne bo to zipp na dodatek 4suv, ja mu dlugiej przyszlosci nie wroze , ale jesli mowisz, ze nowy i ma 3 miesiace, to jednak jeszcze nie xDD

Opublikowano

A docierałeś go w ogóle, przejechałeś te określone kilkaset kilometrów? Może zatarłeś silnik i ci się teraz krztusi i nie możesz jechać szybciej? Albo Ci się do cylindrów woda nalała, albo trochę oleju do filtra powietrza dostało(to nieźle zamula).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Skoro masz gwarancje to go na nia oddaj, moze pompka nie podaje paliwa tak jak powinna, albo swieca zalana\uszkodzona, mozliwosci jest duzo.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

moj kumpel kupil skuter, to kupil takie gowno ze huj, rowerem go biore na prostej, moze tez kupiles taki slaby? moze z gorki jechales 50?

albo daj na gwarancje ;D

13032777318975834031.gif

Opublikowano

1.Dotarłeś go !!

2. Wymień filtr powietrza (to można robić samemu jak dobrze pamiętam )

3. Jaki lejesz olej do niego ??

Opublikowano

Nie sluchajcie dzialal juz jak powinien wyczyscilem poprostu filtr powietrza i jest wszystko dobrze. Poprostu caly zasmiecony byl.

A ty Mateq jak sie nie znasz to nie pisz takich glupich postow...blokade mam przy 60

:)

Temat do zamkniecia Dzieki wszystkim za swoje rady .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Blokada jest ustawowo ograniczona na 45km/h, więc nie możesz mieć do 60km/h, ponieważ wtedy musiałbyś używać prawa jazdy na motory, ale jak wiadomo i tak nikt nie zwraca na to uwagi. A blokady wyżej nie możesz mieć, bo każdy skuter wprowadzany na nasz rynek(i na większość) musi mieć blokadę do 45km/h.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Zipp Basic
Myśle, że to wszystko wyjaśnia.

Filtr paliwa lub powietrza może sie zajebał jakimś syfem? ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP

Nie sluchajcie dzialal juz jak powinien wyczyscilem poprostu filtr powietrza i jest wszystko dobrze. Poprostu caly zasmiecony byl.

A ty Mateq jak sie nie znasz to nie pisz takich glupich postow...blokade mam przy 60

:)

Temat do zamkniecia Dzieki wszystkim za swoje rady .

Opublikowano

Blokada jest ustawowo ograniczona na 45km/h, więc nie możesz mieć do 60km/h, ponieważ wtedy musiałbyś używać prawa jazdy na motory, ale jak wiadomo i tak nikt nie zwraca na to uwagi. A blokady wyżej nie możesz mieć, bo każdy skuter wprowadzany na nasz rynek(i na większość) musi mieć blokadę do 45km/h.

Nie prawda. Ja mam Kingway Koyot-a i miałem blokadę do 55km/h. A to znany skuter o skokowej pojemności do 50cm sześciennych.

Teraz nie mam blokady ( sam zdjąłem ) i zamykam licznik luzikem ;]

Opublikowano

@UP chyba znane chińskie gówno.ile masz na tym liczniku ?Rozleci Ci się ten skuter i tak ^^