Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb Na Privy(Działa Na Zminimalizowanym)

galu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co jest najlepsze? Że ten bot (nawet w starszej wersji) działał na luncherze AnimeMt2. A na normalnym spolszczeniu nie działa.

Admin robił lunchera aby hacki nie działały... a tym samym zrobił wygodę dla cziterów ;DD

Miałem pisać tutka: zmienić IP w luncherze AnimeMT2 i bocić na innych privach :P

Ale widać już nie muszę. Co zmieniłeś w tym metin2mod.bin, że na nim działa?

PS I nieraz aż śmiać mi się chciało jak na epvp pisali, że na privach on nie działa... Trzeba im tutka dać :P

__

Opublikowano

yheheh własnie ten metin2mod.bin jest wzięty z animemt2 xD tylko nazwe zmieniłem ;D Ten FB działa też na pliku bin z innych klientów m2 zagranicznych ;> Jest też wersja FB 2.7 only pod priv ale tu są wszystkie razem :)

Opublikowano

W fiszbocie masz taka strzałeczke wystarczy ze zmienisz na PS i bedzie chodzic

@ To teraz Kamer szykuj w modzie opcje taką jak na PL ze przenosi co kawałek ;D bo wh zadne na tym exe nie działa :<

Opublikowano

Mam pytanie, czy on bardzo się crashuje tzn czy wyskakują znaki zapytania?

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

mi kamer mod nie działa :(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

na normalnym metin2mod.bin od Kamera nie działał... Wiem ,że wstawiałeś tego fb.Link dałem swój.

Opublikowano

Mam problem, jak nacisne start jest stop ale potem dalej daje start ;/. Pomocy

Nie Zbieram + i Nie Zbieram - :D

Phobos Jinno

75vl+ Ninja Dagger ON

Opublikowano

Włączaj aż załapie =] po 10 minutach zobacz czy łowi , jak lowi to mozesz odejsc od kompa :P

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...