Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Offeruje Pomoc Przy Wszystkimi Problemami Z Koreanem

damian3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie ja pomagam a oczekuje duzo plusow; D

xddd

Sory zle napisalem temat.... moj blad ;ppp

Mialo byc Oferuje pomoc z wszystkimi problemami przy wr korea

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

tiger...

Jest tam takie cos jak puzzle event i przez to sie zdobywa mp7 i inne bronie ktorych nie ma w is

sp4rtin_8_1.png
Opublikowano

Ja mam pytanko:

Czy jest jakiś sposób na założenie konta za darmo ?

Koles kiedys mowil ze jest jakies FreeJect czy cos w tym stylu i ze od 10 do 14 lat za darmo chyba ale wlsnie nie jestem pewiem a ty może wiesz cos o tym ?

jon0pro.gif

signum_jon0pro_1_0_Warrock.jpg

Opublikowano

ok znalazłem wolne kssn tylko ze jak wciskam dalej to nie wiem co zrobić wziąłem to do tłumacza i wyskoczyło jakiś certyfikat proszę o pomoc daje +++++

Opublikowano

Ehh sciema tu damian3k dostalem bana do 9 wrzesnia nie wiem za co ale wam teraz na all odpowiem i licze na plusy na tamtym koncie

Po pierwsze tam z tym screenem jest zle to ze znalazles wolny kssn ale niestety ponizej lub powyzej rocznikow 92-95 ...

po drugie nie zakladam kont poniewaz jak wam zaloze to nic nie skumacie i nie bedziecie potrafic tego pobrac...

Po trzecie jak ktos nie wie co zrobic jak sie ma konto to prosze wejsc na moj temat w pod dziale "General Discutions" tam jest duzo rzeczy opisane

Dzieki poooomoglem daj pluss ale na tamto konto :PPP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...