Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam pytanie mogli byscie oddać konto. Ci co nie graja i maja konto z sp 1 albo wyżej bardzo prosze zostałęm okradziony!. Więc bardzo prosze odda mi ktos konto?:(

Opublikowano

Żal takich dzieci, no bez jaj... Pograłeś 5minut w nostale i już prosisz o konto? Jak Ci się nobie nie chce expić to wynocha... Tylko spamisz forum, widać że urwałeś się z metka i masz zaledwie 11lat...

xF Aż mi się rzygać chce jak widzie takich jak ty..

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Edek weś ja gram w nostale 2 lata i co ? dalej myslisz ze gram w nostale 5 min? Miałem łucznika 70 lvl i tez ukradli -.-więc jak nie wiesz to sie przymknij

Opublikowano

Bajki też umiem wymyślać, że miałam 70lvl. Nikt ci nie odda konta z 1sp, bo do tej sp nawet jest sporo pracy. Konto możesz kupić też na allegro lub w innym czarnym rynku z kontami do gier.

foshigami.png
Opublikowano

Hahaha, 70?, jakbyś taki miał... kumpli by Ci nie brakowało i dali by Ci kase na start, po drugie jeśli ktoś wbije taki lvl, a nawet 50.. to sp1 dla niego ... pikuś.

Nie czaruj... nupku, na allegro taniej nie znajdziesz.. ja Ci mogę sprzedać za 10.98 (SMS) ale nie za pośrednictwem forum ;) i nie myśl że mnie oszukasz..

GG: 9823303

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Edek ogarnij trochę emocje ;) A co do tematu ktos kto się napracowal nad kontem to ma Ci go oddac od tak ? O nie nic nie ma za darmo, poproś rodziców o kieszonkowe i se kup na allegro :D

1359062624-U334301.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...