Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zdobyć Dużo Kasy W Combat Arm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

a ja dam przykład że się da chociaż w jednej:

Robot Rage, ale w sumie ona jest postawiona na flashu/shockwawie (nie pamietam).

Tyle że tam się kupowało na maxa czegoś (przy czym kasa nie malała), żeby potem sprzedać towar.

@topic

Były kiedyś afk boty, dzięki którym uczestniczyłeś w grze (wchodziło do pokoju z grą), dzięki czemu zdobywałeś trochę expa i gp.

Jednakże potem fajnie się ogląda staty (K/D) - 113/7865 ;p

a... i na tym nie dorobiłbyś się milionów..

Opublikowano

Wtam ja uzywam CE i powiem ze da sie hackowac gp tylko w grach flash i to tez nie we wszystkich.

Jesli chodzi o Combat Arms to graj w FIRETEAM na Cabin za zombie dostaniesz wiecej gp i expa

Pozdrawiam ;)

Pomoglem daj 5 i + :)

Opublikowano

Witam.

Ahh... Zawsze to samo sprzeczki o to czy CE może ingerować w Gry czy nie może... Oczywiście że może tylko np w Grach Flash jest to proste sam sobie Zmieniam Wartości w grach na Facebook...

Gry takie jak np. Lineage,GuildWars,Cabal,MuOnline również się da jednakże jest to dużo trudniejsze... zaraz ktoś napiszę że to nie możliwe bo Zapisują się wszystkie dane na Serwerze (w tym się w zupełności zgadzam)

ale pamiętajcie że serwer można oszukać... Np w CabalOnline jeszcze na starych patchach można było powielać DMG i ilość wypadanego złota z Mobów... Następny problem to zabezpieczenia jak przejrzycie to forum znajdziecie wiele programów w których można ukryć działanie CE. Niestety nie będę wam podawać sposobów na to jak używać CE bo macie od tego wiele stron albowiem z własnego doświadczenia mogę stwierdzić że więcej sami się nauczycie niż próbując gotowy sposób.

narutot.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...